Hvordan man bruger sikrere Pantry skadedyr fælden

February 28

Pantry møl er mere end et irritationsmoment--de ødelægger maden i dit køkken ved at lægge æg i mel, korn og andre kornsorter. Møl larver klækker fra æggene og bruger den omkringliggende mad som ernæring til at vokse. Desværre, de fleste mennesker ikke genkende møllene som et problem indtil køkkenet er befængt med lille brun møl og drastiske foranstaltninger er forpligtet til at fjerne dem fra hjemmet. Sikrere Pantry skadedyr fælden er en ugiftige og miljøvenlig metode til at fjerne pantry møl uden brug af farlige pesticider.

Instruktioner

•Purchase sikrere Pantry skadedyr fælden på dit lokale supermarked eller hjem forbedring butik. Fælder sælges i pakninger af to, men kan du købe flere pakker, hvis din møl problem er svær. Afhængigt af antallet af møl i dit hjem, skal du erstatte fælden hver to eller tre dage, indtil problemet er kontrol.

•Følg retninger og fold, en fælde ind i en trekantet form og placere en pheromone square i nederst i midten af fælden. Denne plads er ekstremt vigtigt, fordi det befrier de naturlige feromoner, som de mandlige møl er tiltrukket af--tegning dem i fælden, hvor de vil holde sig til de indre vægge.

•Sæt fælden i dit spisekammer, køkkenskabe eller andet sted i hjemmet hvor pantry møl er et problem. Uanset hvor mange måneder du har i hjemmet, bør kun én trap bruges ad gangen pr. 1.000 kvadratfod af levende rum. Flere fælder i umiddelbar nærhed af hinanden kan forvirre mandlige møl og gøre det vanskeligt for dem at finde kilden til feromoner.

•Kontrollér fælde med jævne mellemrum og erstat når siderne af fælden er dækket med døde møl.

Tips & advarsler

  • Sikrere Pantry skadedyr fælde kun tiltrækker og dræber mandlige møl--efterlod hunnerne til at yngle og lægge æg, indtil alle hannerne er elimineret. For at fremskynde processen, gå gennem mad containere omhyggeligt at søge efter møl og larver. Alle forurenede fødevarer bør bortskaffes uden for hjemmet umiddelbart.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com