Hvordan man bruger skum underlag Under et trægulv

September 18

Skum underlag er en grundlæggende lag af støtte, som kører under de fleste hårdttræ gulv installation. Skum giver en rolig og mere behagelig gulv til dit hjem. Skummet også forhindrer ikke vandbevægelse som andre typer af barrierer og underlayments, hvilket betyder, at det er sikkert at bruge over en krydsfiner undergulvet uden at forårsage mug vækst i undergulvet eller vridning i hårdttræ gulvbrædder. Korrekt installere skum underlag før din bestyrelser for en komfortabel og sikker støtte system.

Instruktioner

•Rengør undergulvet med en moppe og mineralske spiritus til at fjerne snavs, støv, fedt, voks og olie. Når gulvet er ren, inspicere overflade for niveau og defekter. Hvis du finder lave områder, revner eller huller større end 1/8 tomme, fylde dem med filler kit. For høj områder, bringe dem niveau med slibning eller kværn. Tillad alle rengøring og reparation til tørre, før du fortsætter.

•Drej ud skum underlag over din undergulvet og sikkert det på plads med en korte pistol og galvaniseret hæfteklammer. Hvis du skal bruge flere rækker af underlag, overlap sømmene med 3 inches at sikre ordentlig dækning. Fortsætte indtil du dække hele stuen hensigtsmæssigt med underlag; skær overskydende skum væk så nødvendigt med en hobbykniv.

•Beskyttelseshætte til at klikke et kridt linje ½ tomme fra væggen hvor du vil starte installationen, generelt direkte modsatte væg med hoveddøren ind i stuen. Installationen selv skal køre vinkelret på strøer under undergulvet.

•Line op den længste eller bredeste planke fra dit sæt langs kridtstreg i det ene hjørne af rummet. Angive en ½-tommer spacer mellem bagsiden af planken og væggen bag det at opretholde en regelmæssig ekspansion hul.

•Drill pilot huller til 1½-tommer efterbehandling negle på hvert punkt på gulvbræt hvor den krydser en af strøer. Lægger bestyrelsen på gulvet med disse søm i de pilot huller. Gå tilbage over hver søm med en nailset, køre hver enkelt således at lederen af neglen er under overfladen af bestyrelsen for ordentlig sikkerhed.

•Installer de resterende kalmarbrædder i den første række med samme procedure. Hvis du nødt til at skære en planke til at passe i slutningen af rækken, skal du bruge en tabel så for at skære på tværs af planken. Kontroller, at du tillader for ½-tommer ekspansion kløften mellem planken og væggen.

•Klippe 6 inches off den første gulvbræt for den anden række til at sikre, at sømmene stagger for en stærkere støtte. Klip 6 inches off bestyrelser for den fjerde række, sjette række og så videre indtil du fuldføre installationen.

•Indstil den første bestyrelse i den næste række fast mod den første bestyrelse i den første række, opretholde ekspansion hul. Hold et ekstra stykke af gulvbelægning op mod den anden række og trykke det kraftigt med en gummihammer til at tvinge bord fast mod den første række. Nail dette board på plads, og Gentag proceduren for alle boards derefter.

•Indstil den sidste række gulvbrædder solidt på plads med et brækjern. Længdesnit bestyrelser om nødvendigt til at passe, og sørg for at give mulighed for ½-tommer ekspansion hul.

Tips & advarsler

  • Gemme hårdttræ Gulvbelægning i installation plads til 48-72 timer før du installerer for at gøre det muligt at tilpasse sig til temperatur og luftfugtighed ændringer.
  • Bær altid sikkerhedsbriller og en støvmaske, når du skærer træ gulvbrædder.
  • Installation over et betongulv vil også kræve en dampspærre at sikre sig mod fugt i hårdttræ. Sørg for at følge alle producentens instruktioner og advarsler for din særlige projekt før du installerer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com