Hvordan man bruger slagtekyllingegødning som haven gødning

December 5

Hvordan man bruger slagtekyllingegødning som haven gødning

Kylling gødning er rig på næringsstoffer. Mange baggård fjerkræ hobbyfolk indsamle deres kyllinger gødning for at gøre gødning. Personer, der ikke hæve kyllinger kan ofte få slagtekyllingegødning fra lokale landmænd eller en lokal foder butik. Lær hvordan man laver billig gødning fra kylling gødning til at forbedre produktiviteten i din have og berige og ændre din jord. De tre mest populære metoder gøre gødning te, sprede gødning direkte på jorden, og tilføje kylling gødning til kompost.

Instruktioner

•Kontrollér kylling gødning gødning te. SCOOP frisk kylling gødning i en jute sæk. Vægt jute taske med en tung rock og sted i en 35-gallon plastic eller metal skraldespand. Fyld skraldespand med vand. Lad gødning/vand blandingen sidde uforstyrret i tre til fire uger. Dette giver mulighed for vand til bliver infunderes med næringsstoffer fra kylling gødning. Bruge vandet på dine planter, græsplæne og haven.

•Spread kylling gødning direkte på din jord til en anden metode til befrugtning. Cirka 45 lbs. af slagtekyllingegødning er tilstrækkelig til at befrugte 100 kvadratfod af din plæne eller haven. Brug ikke frisk kylling gødning, da højt kvælstofindholdet kan "brænde" dine planter. I stedet lade slagtekyllingegødning sidde i en bunke i flere uger før du anvender det til din jord.

•Mix frisk kylling gødning til din kompostbunke for en tredje metode af befrugtning. Dette aldre samtidig slagtekyllingegødning for at gøre det sikkert for dine planter, mens også tilføre næringsstoffer til din kompost. Brug kompost som sædvanlig et ekstra rige gødning og jord ændringsforslag.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com