Hvordan man bruger solenergi til at opvarme vand

November 13

Der er mange enkle måder at udnytte solenergi til opvarmning af vand. Selv om disse to metoder ikke resulterer i kogende varmt vand, vil de tillade dig at vende din vand opvarmningsanlægget termostat ned et par grader. Disse teknikker virker bedst i klimaer, hvor der er året rundt solskin og den omgivende lufts temperatur er mindst 75 grader Fahrenheit.Due til de hastigt stigende udgifter af boligopvarmning metoder, du kan ikke se en betydelig nedgang i din magt regningen, men du vil få tilfredsstillelsen at vide, at du har gjort, hvad du kan for at spare energi og reducere dit kulstof-fodaftryk.

Instruktioner

•Method, en: strække sort haveslange ud over den sydlige side af dit tag, ved hjælp af store loops. Fastgør den ene ende af slangen til den indkommende koldt vand linje af dit hus, Sørg for ventilen er åben. Fastgør anden enden af slangen med koldt vand indtagelse af din vandvarmeren. Slangen vil absorbere varmen fra solen, opvarmning vandet, inden det træder din vandvarmeren.

•Method to: bygge en 3' af 3' af 6' høj platform på sydsiden af huset, i fuld sol. Grave fire huller tre fødder fra hinanden i et kvadrat, to fødder dyb. Center én post i hvert hul, og fylde med beton, Sørg for at gøre hver post niveau og kvadrat til de tre andre. Giver mulighed for konkret at angive 24 til 48 timer.

•Sæt 2 af 4s flugter med toppen af indlæg, ved hjælp af to transport bolte i hver ende af hver af 2 af 4s. Top med 3' af 3' krydsfiner ark, ved hjælp af 1 1/2" træskruer. Sørg for at bruge krydsfiner en tomme tyk til at yde tilstrækkelig støtte til tønden, når den er fuld. Plads skruer hver seks inches, omkring en tomme i fra kanten.

•Skru tre fod lange stykker af 4" af 6" stillinger på plads langs toppen af platform til at skabe en afsats, der vil holde tønden fra afsporet platform, ved hjælp af 6" skruer. Dette vil sikre, at skruerne gå gennem stillingerne, gennem krydsfiner, og i to af fours af toppen af rammen platform. Placer Tom tønde på platformen, med slange knyttet til spidsende. Fastgør slangen til koldt vand indtagelse af du vandvarmeren. Fylde tønden med vand.

•Du kan have til at ændre et vindue for at køre slangen ind i huset. Ressourcer i slutningen af denne artikel giver en prøve vandlinjen system. Illustrationerne viser varmt vand linjer som røde og kolde linjer som blå til at gøre det lettere at billedet hvordan de løber ind i huset og fra vandvarmeren til køkken og badeværelse. Fordi det tager flere timer i vandet i slangen eller tønde til varme, kan du kun få en eller to brusere værd af varmt vand pr. dag ved hjælp af disse to metoder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com