Hvordan man bruger sort i Boligindretning farveskemaer

January 8

Hvordan man bruger sort i Boligindretning farveskemaer

Farven sort er dramatisk og sofistikeret. Det er også en fed farve, men der er ingen grund til at undgå den. I virkeligheden, når de anvendes korrekt kan sort forene det look, du går efter, om det er gammeldags land eller moderne contemporary. Sort behøver ikke at være overvældende at afgive en redegørelse, og når du ved hvordan man bruger sort til at supplere din indretning, vil du opdage, hvordan alsidige det er.

Instruktioner

•Anvend en lysere vægfarve hvis du beslutter at gå med sort møbler. Dette vil skabe en kontrast og det vil holde værelse føle tunge og overfyldt. Bruge fed farver med dine møbler til at holde farver fra blødning sammen.

•Brug sort til at sammenkæde forskellige levende områder. I åbne områder, som spisestue og køkken, kan sort forene. Sorte puder ved bordet sammen med sort håndklæder eller apparater eller sort på gulvet i form af matchende tæpper, kan skabe en følelse af harmoni mellem to åbne rum.

•Brug striber til at skabe kontrast og interesse. Stribede vindue behandlinger supplement møbler med rene linjer. Stribet stof på puder også tilføjer interesse til din indretning.

•Brug sort trim til at supplere sort i din indretning. Hvis du har sorte striber, ironwork eller tilbehør, vil sort trim trække alle brikkerne sammen uden en overvældende effekt.

Hæng silhuetter på lyse-farvede vægge. Hvis du ønsker at være fed, kan resten nemt vide sort berolige levende farver. Silhuetter er pæne detaljer, fordi deres solide sorte og hvide farver ikke kollidere med lyse farver.

•Brug sort sparsomt i soveværelser til at skabe et sofistikeret look. Sort senge, træ eller jern, tilføje stil til næsten enhver indretning. Kombinere med en sort stol og indrammede stykke til at skabe en beroligende stemning.

Hæng sort og hvid billeder for en hurtig måde at fremhæve andre sorte stykker i din værelser.

•Anvend en sort-indrammet spejl eller en sort stol at forene et værelse med et par små sorte tilbehør.

•Draw opmærksomhed på en ensom sorte brik i et neutralt område. Antikviteter og andre favorit stykker skiller sig ud på sort tabeller. Placere dem i farve-neutrale områder i dit hjem, og de vil modtage velfortjent opmærksomhed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com