Hvordan man bruger spænding stænger til at hænge gardiner

March 24

Spænding gardinstænger er en alternativ måde at hænge gardiner på windows eller badeforhæng, når du ikke bruger standard stænger, der skal monteres med skruer. Nogle lejekontrakter tillader ikke udlæg i noget, der kræver at sætte huller i væggen eller vinduesrammen. Spænding stænger er også udbredt til installation badeforhæng på flise eller glasfiber brusebad kabinetter. De fleste mennesker er skræmt ved at bore huller i keramiske fliser til at installere et badeforhæng.

Instruktioner

•Measure bredden af vinduet og købe spænding gardinstang efter eget valg. Spænding stænger kommer i længder, der er justerbar ved at udvide spændingen stangen til den ønskede bredde. Et eksempel er et vindue eller åbnes der måler 36 inches i bredden. Stangen købt vil kunne justeres fra 28 inches til 48 inches. Spænding stænger findes i runde, ovale og firkantede typer.

•Juster runde spænding stænger til den ønskede bredde ved at holde den smalle del af stangen og dreje de større afsnit til højre (med uret) at øge bredden og den modsatte retning til at forkorte bredden. Justere stangen, indtil det er lidt over bredden behov (mindst 1 tommer).

•Løsn skruen beliggende på bagsiden af ovalt eller firkantet spænding stænger til at tilpasse sig den bredde, der kræves til vinduet. Stram skruen, og derefter spænding stangen er klar til at installere gardinerne på den.

•Thread gardiner på den justerede stang. Hold stangen med den ene hånd på hver side af stangen og tryk mod midten og trykkes spænding foråret. Placerer stangen i åbningen og frigive dine hænder. Kontrollere at sikre spændingen er stram nok til at holde stangen på plads og støtter vægten af gardiner. Hvis stangen tendens til at glide ud af position, justere spændingen, at stangen længere, ved hjælp af ovenstående metoder og geninstallere.

Tips & advarsler

  • Spænding stænger er fantastisk til college dorm værelser.
  • Spænding stænger fungerer bedst med lys medium vægt gardiner. Det kan være vanskeligt at holde stangen på plads med tunge gardiner.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com