Hvordan man bruger støbejern Skillets på et glas udvalg

July 14

Intet kokke bedre end støbejern når det kommer til selv varmefordeling, men bruger dem på en glas vifte kan give nogle problemer, som traditionelle komfur ikke. I virkeligheden, kan nogle producenter af glas-top intervaller ikke anbefale støbejern overhovedet. Dette synes at være primært fordi støbejern er tunge og kan beskadige vifte toppen hvis gryden er faldet. Støbejern køkkengrej kan også ridse glasset, hvis det ikke håndteres korrekt. Med passende forholdsregler bruge mange kokke med held støbejern skillets på glas-top intervaller.

Instruktioner

•Håndtag din støbejern stegepande omhyggeligt og sæt den forsigtigt på stovetop. Brug grydelapper eller grydelapper for at beskytte dine hænder på alle gange reducerer risikoen for et uheld slippe en varm gryde på komfuret.

•Hold bunden af gryden ren og fri for enhver slibende oprustning. Ru kanter i bunden af gryden kan nemt skrabe glas. Rense bunden af støbejern pan med en køkken skrubber eller glat med ståluld til at holde det fri for oprustning.

•Flyt pan af løft og placering i den korrekte position. Glidende gryden på stovetop kan forårsage ridser på overfladen af komfuret. Hvis du er i vane med glidende gryden er sted, dette kan fortælling nogle justeringer, men din indsats vil beskytte stovetop.

•Sæt en varme diffuser under støbejern pan hvis ujævn opvarmning er et problem. Disse er designet til at sidde mellem vifte top og pan til jævnt varme. Overholde de samme forholdsregler med varme diffusorer som med støbejern gryder til at beskytte overfladen af din brændeovn.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com