Hvordan man bruger strømmen til at slippe af med muldvarpe

May 26

Hvordan man bruger strømmen til at slippe af med muldvarpe

Muldvarpe graver sig ned i din have og dynger af snavs over hele din værftet fra deres ubarmhjertige tunneling. Mens disse skadedyr kan gøre din græsplæne grimme, kan du ikke ønsker at dræbe dem. En human måde at slippe af med muldvarpe er at tilføje irritanter til deres miljø og blande sig med deres fødevareforsyning. Tidevandet vaskemidler kombineret med ricinusolie frakker til grubs og orme, muldvarpe spise, ødelægger smagen af deres middag. Vaskemidlet også irriterer øjne og er ubehageligt at trække vejret. Tidevandet vil ikke såre væsner, men det kan drive dem væk.

Instruktioner

•Mix tre kopper tidevandet vaskemiddel, væske eller pulver, med en kop af ricinusolie i en spand og fyld op med vand.

•Fyld en spray flaske med din anti-muldvarp løsning og ryst indtil skummende.

•Spray løsning gavmildt omkring og i muldvarp huller langs jorden og hvor som helst du har mistanke om skabninger kan gravende.

•Kapacitet græsplæne grundigt indtil jorden er gennemblødt. Dette hjælper tidevand-olie blandingen arbejde i jorden. Olien frakker underground insekter og larver, muldvarpe spiser, hvilket resulterer i en dårlig smag fra vaskemiddel. Lugten af vaskemidler i en muldvarp hul fungerer som et irritationsmoment, der vil drive skadedyr væk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com