Hvordan man bruger svovl i kontrollerende myrer

April 20

En af de nemmeste måder at dræbe myrer i huset eller på din ejendom er med pesticid sprays. Men disse sprays kan være giftige for mennesker. Svovl spray samt borsyre kan bruges til effektivt at kontrollere myrer. Svovl har været anvendt siden tid i det gamle Egypten til at styre skadedyr og insekter. Husk, at selv om svovl er naturlige, det er stadig noget, der bør anvendes med forsigtighed og holdes væk fra små børn og spædbørn, der måske ubevidst indtage eller inhalere det.

Instruktioner

•Purchase en flydende svovl spray eller pulveriseret svovl støv. Find ant bakker og stier uden for på din ejendom og inde i dit hjem, som du vil fjerne.

•Brug en ventilation maske, beskyttelsesbriller og handsker til at beskytte dine lunger, øjne og hænder fra de irriterende effekter af vejrtrækning eller kommer i kontakt med svovl i dine øjne, næse eller mund.

•Pour pulveriseret svovl støv i en myretue på ydersiden af din ejendom. Drys svovl pulver på jorden omkring myretue og oven på synlig ant stier, der fører til dine døre og vinduer.

•Klart indersiden område i dit hus af mennesker og kæledyr. Spray flydende svovl spray på synlige ant stier på gulvet og tællere. Tillade løsning til at sidde i 20 minutter og derefter rense med en engangs svamp og parabol sæbe.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com