Hvordan man bruger syntetisk olie i en ridning plæneklipper

October 23

Hvordan man bruger syntetisk olie i en ridning plæneklipper

Syntetiske motor olier blev først udbredt primært til militære formål under anden verdenskrig, men siden så de har gået i bred anvendelse for en række kommercielle og personlige formål. Generelt er nutidens syntetiske motor olier er sammenlignelige i ydeevne til deres ikke-syntetiseret modparter og er sikker til brug i ridning plæneklippere og lignende udstyr.

Instruktioner

•Læs ejer manual, eller kontakt producenten, hvis du har mistet manualen. Manualen kan oplyse om din ridning plæneklipperen kan bruge Syntetisk motorolie. Hvis det ikke specifikt behandler syntetisk olie, vil det give slags motor olie du har brug for. Så længe en syntetisk olie opfylder kravene i den anbefalede olie, bør det være sikkert at bruge.

Forpakket i syntetisk motorolie. Være sikker på, at du køber den samme vægt af motorolie, som din ridning plæneklipperen producenten anbefaler. Ridning plæneklippere bruger typisk 10W-30 eller SAE30 motorolie, tilgængelig på de fleste isenkræmmere. Du bør også tjekke hvor meget olie din plæneklipper holder så du kan købe det korrekte beløb.

•Udtøm den gamle motor olie. Hver ridning plæneklipperen er forskellige, så du bliver nødt til at tjekke instruktionsbog til sådan dræn olien. Væsentlige, skal du først åbne olie fylde cap og fjerne oliepinden, derefter åbne aftapningsventilen olie. Bruge en tube, tragt eller andre container til at dræne og fange olien. Vent, indtil alle olie har drænet, og luk afløbsventil olie.

•Fyld plæneklipper med syntetisk olie. Placer tragten ind i olie fylde røret. Hæld den syntetiske olie i tragten langsomt så der er ingen luftbobler. Når alle olien er i, vent et par minutter og derefter kontrol oliestanden med oliepinden. Hvis der ikke er nok olie, tilføje mere og holde kontrol på niveau med oliepinden, indtil der er nok. Derefter placere oliepinden i olie fylde røret og forsegle det ved at dreje hætten.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com