Hvordan man bruger Tang i en have

October 26

Tang er et bredt begreb, som henviser til nogen af det plantemateriale, der skyller på din strand. Du behøver ikke at være kræsen om art eller sort, som du samle til din have, fordi det er alle meget nærende og gavnlige for dine planter og jord. Denne uvurderlige gave fra alle klodens oceaner vil tjene din have først som økologiske bioklip materiale. Som Tang forringes, omdanne sig i vitale næringsstoffer afgørende for sund vækst af dine planter. Denne ekstraordinære vedvarende naturlig ressource er tilgængelig for dig enhver tid i løbet af hele året – gratis.

Instruktioner

•Spread Tang ud på din græsplæne eller indkørsel i en 1-tommer lag at vaske meget salt ud af det. Mens gartnere typisk rapporterer ikke sløj salt-relaterede effekter fra ved hjælp af materiale, kan du have bekymringer om salt-tolerance i din haveplanter. Brug en stabil spray fra haveslangen til langsomt skyl tang. Lad det løbe frit for et par timer og Gentag.

•Mulch din have generøst med en 4 - til 6-tommer dybe lag af frisk tang. Dette beløb kan synes overdreven, men det vil mindske betydeligt inden for flere dage som materialet forringes og krymper. Gøre dette inden for 24 til 36 timer at samle din tang. Disse planter har ingen cellulose, så de nedbrydes meget hurtigt. Mens dens anvendelighed ikke er kompromitteret af nedbrydning, bliver Tang virkelig slimet og svært at sprede sig som det rådner.

•Træk Tang barkflis tilbage fra dine planter bare en lille smule så at materialet ikke røre deres stængler.

•Gentag programmet Tang i omkring en uge. Dette vil tilføje endnu mere ernæring til din havejord mens fordobling som barkflis for et par uger mere.

•Applicer en 2-tommer lag af anden organisk materiale såsom græs udklip lige på toppen af tang omkring fire til seks uger senere. Som Tang nedbrydes, vil ukrudt være i stand til at skubbe gennem det. Denne økologiske top dressing vil kontrollere ukrudt vækst mens medvirken fugt opbevaring for resten af vækstsæsonen.

•Build en slug barriere til din have. Bunke en lille levee Tang hele vejen rundt omkredsen eller ethvert område, du ønsker at forhindre sneglene i at få adgang til. Tang vil tørre hurtigt og slå sprød. Sneglene kan ikke lide det naturlige salt indhold i tang væv og de virkelig kan lide ikke, kravler over sprøde ting, der skader deres bløde organer. Kanten af bladene er savtakket, så de fungerer som steak knive, når de tørre og stivne. Dette afskrækker sneglene endnu længere.

•Tilføj enhver sidesten tang til din kompostbunke.

Tips & advarsler

  • Høste ikke tang, der er stadig i havet - havet har brug for det. Derudover kan det være beskyttet eller ellers reguleret i dit område.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com