Hvordan man bruger Thompson beskyttelse på cedertræ

February 18

Den bedste måde at drage omsorg for cedar tømmer er ved at male eller farvning det. Thompson beskyttelse er en høj kvalitet pletten, rutinemæssigt bedømt som en af de bedste tilgængelige. Det varer tre år før genansøgning anbefales. Uanset om det er et dæk, rækværk eller andre formål, vil farvning materialet forlænge livet i skoven. Cedar træ har naturligvis et kemikalie, der gør det resistent over for rådne og forfald. Behandlingen giver kun en modstand, ikke en kur fra rot og forfald, så farvning tømmer vil stærkt forlænge levetiden af tømmer.

Instruktioner

Hvordan man bruger Thompson beskyttelse på cedertræ

•Dæk op alle søm og skruehuller før farvning. En måde at gøre dette er at skrue fra bunden af tømmer (hvor vandet ikke falder eller hvile). Også, kan du bruge træ Kit eller caulk at dække eller udfylde enhver overflade søm eller skrue huller.

•Dæk op udsatte områder, du ikke vil have farves med malertape og drop klude.

•Stain træ, og sørg for det er klart for alle rester. Påfør et tyndt lag af pletten på træ og lad det tørre. Når pletten er tør, skal du anvende en anden frakke. Efter det sidste lag er tørt, Fjern alle malertape og drop klude.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com