Hvordan man bruger to farver i et soveværelse

October 19

Nogle mennesker kan lide at bruge mere end én farve i deres udsmykning. For eksempel, i stedet for ved hjælp af forskellige nuancer af en enkelt farve i et soveværelse, foretrækker de plads til at skille sig ud mod de andre rum i huset eller for at der kan være nogle kontrast på væggene. Hvis du ønsker at dekorere med to farver, det er ikke kompliceret, men det er bedst hvis du bruge den ene som den vigtigste farve og den anden som en accent.

Instruktioner

•Paint vægge med dine vigtigste farve og trim, såsom sokler og omkring døre, med accent farve. Dette er den enkleste måde at bruge to farver, og det er som regel iøjnefaldende. I mange tilfælde den anden farve til denne type maleri er hvid, men det behøver ikke at være. Prøv at bruge farver, der har tendens til at supplere hinanden, såsom blå eller grøn med brune, eller røde og en dæmpet guld eller tan.

•Paint, en væg af mere dominerende farve til rummet. Vælges typisk, ville den dominerende væg, som er normalt sengen sidder op mod væggen. Male resten af rummet en supplere farve. Hvis du vil, kan du male trim en tredje farve. Eller du kunne gøre det mere interessant ved at male trim på den dominerende væg farven på de andre vægge og male trim på underordnede væggene samme farve som den dominerende væg.

•Paint vægge alle én farve, og derefter bruge de andre farve som accenter i rummet. For eksempel male væggene en blød, naturlig blå. Derefter få puder, der er en kontrasterende farve, såsom chokolade. Erstatte billede måtter med chokolade brun måtter og ændre ud lampeskærme i samme farve. At binde farverne sammen; Søg efter gardiner eller et vindue topper, der inkorporerer begge farver.

•Paint vægge to farver til en to-tone look. I dette tilfælde bestemme, hvor du vil øjet til at falde. Det vil naturligvis blive draget til den lysere farve, så du skal beslutte, om du ønsker den lyse farve på toppen eller bunden af væggen. Male den nederste del af væggen for at om stol jernbane højden, hvilket er omkring 3 til 3 1/2 fod. Prøv at holde en lige linje, men ikke bekymre dig for meget, da det vil blive dækket. En kridtstreg kan hjælpe til at guide dig. Male den øverste del af væggen en kontrasterende farve. Når du er færdig, skal du installere et stykke af dekorative støbning eller stol jernbane rundt i lokalet, hvor de to farver mødes.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com