Hvordan man bruger to forskellige babyalarmer i samme hus

March 28

Hvordan man bruger to forskellige babyalarmer i samme hus

En baby monitor er grundlæggende en walkie-talkie for forældrene at høre lyden af deres spædbarn i et andet rum i huset. Basisenheden typisk stik i en elektrisk stikkontakt for magt, selv om mange modeller omfatter en batterirummet for at gøre skærmen bærbare. Da disse skærme bruger radiofrekvenser til at overføre, skal hver skærm indstilles til en anden frekvens for ikke at forstyrre de andre. For at bruge to skærme i samme hus, skal mindst én af dem være dual-frekvens.

Instruktioner

•Skub batteriet dække off bagsiden af hver baby monitor modtager. Dette er den håndholdte enhed med en kort antenne og rotary-dial eller dias lydstyrke på siden. Installere et 9 volts batteri i hver receiver og udskifte coveret.

•Sæt to sendere i forskellige rum. Tilslut de runde strømkablet til DC-stikket på bagsiden af hver transmitter og Tilslut anden enden til en stikkontakt i væggen.

•Drej på sendere og modtagere ved hjælp af dias eller "On/Off" ringe kontrol på kanten. Hvis begge skærme har en dual-channel-funktionen, skifte senderen og modtageren på den første skærm til kanal "En" og den anden skærm og modtager for at kanalisere "B." Hvis kun en af skærmene har en dual-channel funktion, skubbe den til den kanal, der ikke forårsager interferens med andre skærmen.

•Test handlingen ved at tale med en normal stemme til en af senderne og lytte på begge modtagere. Hvis du kan høre transmission på én senderen på begge modtagere, skifte kanal på enhederne, så de fungerer uafhængigt af hinanden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com