Hvordan man bruger tørklæder på glasskydedøre

March 31

Udsmykning en glidende glasdør--selvom du bruger det ofte som en indgang og udgang--er lig udsmykning et stort panoramavindue. Oprette en nem og billig behandling med vindue tørklæder. Disse er lange længder af ren og skær eller dobbeltsidet stof, med enten egnet til display side. Kombinere tørklæder med lutter gardin paneler eller bruge dem alene som en accent ovenfor den glidende glasdør. Montere dekorative gardiner stang til at hænge vindue tørklæde og du er næsten færdig med at klæde din glidende glasdør.

Instruktioner

•Monter draperier stangen så at det er niveau og centreret; Bruge en stang, der kan udvide 6 inches på hver side af den glidende glasdør. Placer draperier stangen mindst 3 inches over den øverste træ støbning eller over gardinstang af lutter paneler (hvis relevant). Bore et lille hul og bruge lange træskruer eller gipsvæg ankre for at sikre draperi stangen er sikker.

•Brug reb til at måle længden af tørklædet behov. Placer reb omkring den glidende glasdør på samme måde, at du vil lægge tørklædet. Loop rebet over draperier stangen i venstre side med den ønskede længde hængende ned i venstre side af døren. Arrangere reb langs toppen af den glidende glasdør på draperier stangen. Loop rebet over draperier stangen i højre side og udvide så meget reb til at hænge ned i højre side som ønsket. Klippe rebet på dette punkt.

•Purchase et tørklæde eller tørklæder, der vil være lig med længden af rebet. Vælg letvægts tekstiler, fordi draperinger er vigtigt at opnå det rette look. Bruge chiffon, silke, satin eller blonde for et vindue tørklæde, som vil samle og fold smukt over et vindue.

•Sæt tørklæde eller tørklæder i mode du har planlagt. Hvis du bruger mere end én tørklæde, skjule det punkt, hvor de mødes. PIN, tape eller sy enderne sammen og guffe sømmen i en fold i stoffet.

Tips & advarsler

  • Eksperimentere med forskellige effekter, mens du er ved at arrangere rebet så at du vil være i stand til at skabe det look, du ønsker. Loop tørklæde eller tørklæder flere gange omkring draperier stangen langs toppen af vinduet eller loop kun en gang i midten og arrangere en kammusling draperinger ned lidt på hver side.
  • Tørklæde kroge og dekorative sconces er attraktive muligheder, der er enkel at installere og nem at bruge med et vindue tørklæde. Gøre en standard træ eller metal draperier stang endnu mere iøjnefaldende ved at tilføje dekorative korsblomster i hver ende.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com