Hvordan man bruger træ flishugger

December 31

Hvordan man bruger træ flishugger

Træ flishugger er en måde at genbruge grimme haveaffald, såsom grene og pensel, nyttige materialer som træflis og barkflis. Afhængigt af flishuggeren du bruger, kan du chip grene op til 3 inches i diameter. I områder, hvor der er deponering og afbrænding restriktioner, skår er en farbar vej for værftet bortskaffelse af affald.

Instruktioner

•Sæt flishugger i et passende sted. Det er nemmest hvis chips ophobes i området hvor de vil blive brugt, men du kan også placere en tarp eller bakke under decharge faldskærm, hvis du foretrækker.

•Kontrollér at flishuggeren har tilstrækkelig benzin og olie før du starter den. For elektriske modeller, er tjek at forlængerledningen, du bruger korrekt vurderet til brug med flishuggeren.

•Tag på beskyttelsesbriller, støvmaske, handsker og høreværn. Selv om det kan virke akavet hvis du ikke er vant til at bruge sådanne elementer, disse vil chips bidrage til at forhindre dig i at blive såret af grene som du fodrer dem ind i maskinen, flyvende, lyden af de kørende maskine og træstøv det skaber.

•Start flishuggeren. Sørg for, det kører glat. Lytte til nogen slibning lyde eller andre lyde, der synes ude af sted. Flishuggeren bør ikke have nogen spille luftguitar, hvinende eller andre underlige lyde. Hvis det gør, stop, Kontroller at væsker er korrekte, og at ingen dele ud af justering. Rette problemer før genstart flishuggeren.

•Når grene og børste grundigt ind i flishuggeren. Være sikker på, at du ikke overskrider den tilladte størrelse gren til flishuggeren du bruger. Selv om mange flishuggere kan klare grene op til 3 inches i diameter, mange andre kan ikke. En gren, der er for stor kan beskadige flishuggeren.

•Sæt blade ind i flishuggeren gennem blad hopper. Dette er normalt en stor tragt placeret øverst på maskinen. Holde dine hænder ud af hopper på alle tidspunkter. Brug værktøjer med flishuggeren for at skubbe blade i maskinen for neddeling.

Tips & advarsler

  • Bruge chips under og omkring landskab planter til at holde på fugt og modvirker vækst af ukrudt. Chips kan også blandes med strimlet blade og komposteret eller bruges i haven områder som barkflis.
  • Flishuggere kan være yderst farlige, forårsager alvorlig skade og endog døden i nogle tilfælde. Aldrig nå ind i filial eller blad indtag hopper. Følg alle producentens sikkerhedsanvisninger. Brug handsker og beskyttelse af øjne på alle tidspunkter. En vejrtrækning maske og hørelse beskyttelse anbefales også.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com