Hvordan man bruger træ som dit badeværelse Vanity Top

August 2

Hvordan man bruger træ som dit badeværelse Vanity Top

Træ forfængelighed toppe er et neutralt valg, hvilket betyder, at de varme gyldne toner af solidt træ toppe vil koordinere med enhver indretning. Installerer et træ top i et badeværelse er ikke en simpel beslutning. Fugten i luften og vandet, der vil være spildt på badeværelset tælleren er vigtige overvejelser, når du vælger en forfængelighed top. Træ forfængelighed toppe er fine til badeværelser, så længe de behandles korrekt under installationen og velholdt i hele deres levetid.

Instruktioner

•Measure og trim strips i ¾ tommer krydsfiner til at passe på tværs af toppen af kabinettet. Strimler af krydsfiner bør være 4 inches lang og køre på tværs af hele bredden og længden af kabinettet. Installer ikke strimler hvor vasken skal installeres. Drive 3-tommer dæk skruer fra toppen af krydsfiner i den kabinet ramme til at sikre strimler på plads.

•Lay vask skabelonen ud på toppen af slagter blok. Spore omridset af vasken på træ toppen med en blyant. Dette gamle hus anbefaler en drop-in vask for træ tællere, fordi de er mindre skadelige for træet. Skær langs blyant mærket med en router.

•Rub marine-grade vandtætning olie til udskæring. Lad olien absorbere ind i træet. Anvende en anden frakke. Hvis din counter ikke var allerede vandtæt, gnid olien i resten af imødegå.

•Spread en tynd streg af byggeri lim på de træ strimler og langs rammen af kabinettet.

•Sæt slagter blok kabinet øverst. Skift køkkenbordet, så det er jævnt fordelt på skabene. Klemme top til kabinetter med C-klemmer.

•Kontroller dæk skruer fra undersiden kabinetter gennem krydsfiner og ind i træ toppen. Køb dæk skruer, der er korte nok, så de ikke vil skære igennem toppen af tælleren. Slagter blok vil trække tæt på skab rammen. Sikker med en skrue for hver krydsfiner strimmel.

•Applicer konstruktion klæbemiddel til læbe af vasken. Drop vasken i hullet i vanity top. Lad den klæbende tørre. Vedhæfte VVS.

Tips & advarsler

  • Producenten af din træbordplade kan have mere specifikke installationsvejledning baseret på hvordan tælleren blev bygget. Udsætte til producentens instruktioner for installation.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com