Hvordan man bruger trædesten til gulvet gårdhave

June 18

Hvordan man bruger trædesten til gulvet gårdhave

Trædesten er normalt uregelmæssige former, runde eller tilskåret i bestemte figurer. Som navnet antyder, er den mest almindelige brug for trædesten til at oprette en sti eller gangbro. Du kan dog bruge stenene til mange andre formål, herunder for at oprette overfladen af en gårdhave. Ved hjælp af trædesten for din terrasse gulvet, du oprette en terrasse som er visuelt interessante, naturlige udseende og har en slidstærk overflade i år af underholdende.

Instruktioner

•Brug spraymaling til at tegne din terrasse på græsset eller jorden. Fordi stenene er som regel runde eller uregelmæssig i form, er de nemme at bruge i fri form terrasser. Bruge paint til at skitsere den størrelse og form af terrassen plus et par inches på alle sider, således at der er plads til at indsætte landskab kantning, der holder stenene fra skiftende over tid.

•Dig ud de malede rum med en skovl. Måle tykkelsen af de trædesten, og fratræk 1/2 tommer. Tilføj til denne måling 6 inches for grus og sand. Dette er, hvor dybt du skal grave, startende fra kanten af huset. Når du arbejder fra huset, skal du oprette en hældning for at hjælpe dræne vandet væk fra struktur. Bruge en skråning af 1/4 tomme for hver 4 fod. En 4-fods niveau hjælper måle hældningen, som du går. Placere plan på en flad overflade, og derefter hæve den op 1/4 tommer. Mærke på boblen til at angive, at dette er, hvor det skulle være for en 1/4-inch hældning. Placere plan på jorden, som du graver for at tjekke hældningen.

•Dæk plads med en polyurethan plast ark som en dampspærre, og derefter udfylde med 4 inches af grus. Bruge en komprimator til tamp det og en plan for at kontrollere hældningen, som du går. Komprimator har en bred flad overflade, der hæver og sænker med kraft til at pakke ned i jorden. Når du tænder for det, du går bag det svarer til en græsslåmaskine og flytte langsomt den hen over overfladen i rækker. Du kan leje en komprimator på en udstyr leje lager.

•Fyld gårdhave plads med 2 inches af sand som sten base. Check med en plan til at opretholde 1/4 tommer skråningen, og kompakt, det samme som du gjorde grus.

•Sæt den stepping stones på sandet. Passe dem omkring 1/4 tomme fra hinanden, forsøger at line op sten, således at kanter passer som et stort puslespil. Tryk ikke på stenene i. Hvis man er lidt tykkere eller tyndere end andre, grave ud eller tilføje sand at kompensere. Hvis stenene er forskellige diametre, bland dem, så at du ikke har alle små sten i ét område og store dem i en anden.

•Dig ud af en grøft 2 inches lang i sand alle omkring patio stenene. Indsæt et landskab kantning i renden. Bruge de stakes, der følger med til at forankre det på jorden. Placer spil tips i anker huller, og tryk dem ned i jorden i en lille vinkel med en hammer.

•Pour sand oven på de trædesten, og brug en kost til at feje det ind i hullerne mellem stenene. Udvande det bagefter at slå sig ned i sandet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com