Hvordan man bruger udstyr til flytning & håndtering

July 29

Hvordan man bruger udstyr til flytning & håndtering

Store apparater er ikke let at håndtere når du flytter. Flytte store apparater i hånden er meget vanskeligt, selv farlige. Vaskemaskiner, tørretumblere, køleskabe og sådan skal flyttes ved hjælp af bevægelige udstyr. Hvis du planlægger at flytte skal investere i eller låne en hånd lastbil, som vil glide under objektet, så du kan løfte og rulle varen til hvor det skal være. Bruge en stål hånd lastbil med 8 til 10 tommer hjul for tunge job. En mindre, aluminium hånd vogn kan bruges til mindre arbejdspladser, som dressers eller stakke af små kasser.

Instruktioner

•Skabe hånd lastbil det apparat du vil håndtering og flytning. Flyt apparatet, trække det og gøre det til en position, hvor forsiden af apparatet vil stå frem på hånd lastbil, forlader fladere bagsiden af apparatet mod stål håndtaget af hånd lastbil. Fjern noget af vejen, før du begynder at flytte apparatet. Tilgang apparatet med hånd lastbil fra bagsiden af appliance, forbereder sig på at skubbe den nederste læbe af lastbil under bagsiden af apparatet.

•Lift bagsiden af apparatet ud af sal 1 til 2 inches, skubbe hånd lastbil under det, og sørg for hånd lastbil læbe er så langt under apparatet, da det kan gå. Lavere i bunden af apparatet tilbage ned til gulvet, så apparatet til at sætte på hånd lastbil.

•Sno binde stropper omkring apparatet og hånd lastbil, sikring af apparat til toppen og bunden af hånd lastbil stål håndtag. Gør dette for at sikre, at apparatet ikke vil glide ud af hånd lastbil som du er håndtering og flytte apparatet.

•Træk håndtaget af hånd lastbil mod dig, løfte apparatet ud på gulvet og lægger alle vægt af apparatet på hjul af hånd lastbil. Skub hånd lastbil til at bevæge sig fremad, trække det tilbage for at bakke op, og trin til venstre eller højre mens du flytter fremad eller bagud til at vende hele apparatet. Spørg en ven eller din ægtefælle til at hjælpe dig når du går op eller ned ad trappen, og gør ikke tillade nogen at stå under apparatet, mens det går op eller ned ad trappen.

•Flyt apparatet til det sted, hvor det skal gå. Fjerne binde stropper til gratis apparatet så spørg en ven eller din ægtefælle for bistand til at flytte det på plads i dit nye hjem eller videre tilbage på den bevægelige lastbil. Løft appliance lidt for at glide hånd lastbil ud fra nedenunder. Gå videre til den næste apparat eller store objekt, flytte og håndtere det på samme måde.

Tips & advarsler

  • Brug binde stropper omkring lastbilen og varen for at forhindre objektet i glider til begge sider.
  • Altid har en ven eller din ægtefælle, hjælpe dig i movng store eller tunge objekter, som mangel på hjælp kan nogle gange resultere i skader.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com