Hvordan man bygge et hønsehus

January 4

Hvordan man bygge et hønsehus

Med prisen på æg stiger hvad andet kan vi gøre men bygge et hønsehus.

Den mest fantastiske ting om at bygge dit eget hønsehus er at du kan bygge et hønsehus denne weekend og har din egen friske æg, før du ved af det. Og ved at vælge at bygge et hønsehus, som er større end den typiske A-frame hønsegården, kan du forsikre dig selv at dette engangs investering i tid og penge vil blive tilbagebetalt i år at komme i gratis friske æg.

Instruktioner

•For at bygge et hønsehus med din egen landskabspleje plan huske jeg har forladt måling valg for dig. Du kan oprette størrelsen chicken house, som er det nemmeste og passer til dine behov med denne enkle boks design. For nemheds skyld vil jeg antage, du er ved at opbygge et hønsehus, der er rammen foranstaltninger 8ft L X 4ftW er 6ft høj

•For at opbygge den grundlæggende ramme af dit hønsehus spille område du vil søm eller skrue de nederste fire stykker sammen, så lægger to side-stykker kantet i hvert hjørne på indersiden af rammen at skabe en robust boks ramme for hønsenet. Dette vil udnytte 8 i højden bestyrelser og de resterende 4 vil blive brugt i at skabe døren nem adgang. Nu hvor du har den nederste ramme og din væg rammer bygge skal du vedhæfte den øverste ramme længder til toppen. Disse bliver stabil struktur og gør det muligt at komme videre med at bygge dit hønsehus.

•Efter bygning rammen boks til dit hønsehus du skal afgøre, om du installerer en kylling hus dør og hvor du vil placere den. Det perfekte sted for det er på en af otte fods længde sider lidt tættere til nesting-området end forreste. Ved at placere det der vil du har nem adgang til området redebygning og legeplads. Ligegyldigt hvor du vælger at placere det du bliver nødt til at bygge døren ved at knytte top, bund og sider stykkerne sammen med søm eller skruer. Du kan selv ønsker at dække døren med hønsenet, før du vedhæfter to yderligere 6 fods længder rammen skaber rammen til døren på dit hønsehus. Hvis du allerede har dækket døren med hønsenet og vedlagt støtte stykker kan du vedhæfte hængslerne, således at døren åbnes ind eller ud på rammen stykker og hænge din kylling hus dør.

•Nu, som du har rammen af kylling hus afspilningsområdet afsluttet jeg anbefaler at installere krydsfiner tag og hønsenet før at udfylde og vedlægge den rugende område eller boks. Hønsenet skal knyttes fast rundt om alle sider, som du vil skære åbning for området nesting efter bygge det. Ved at installere tråden før du installerer rood vil du kunne sikre top ledninger under tag til en mere færdigt look. Efter fuldstændig omslutter siderne vil du sikre tag med ekstra skruer eller søm (udnytter skruer er til hjælp for demontering hvis nødvendigt).

•Nu at bygge området nesting af dit hønsehus. Igen er målingerne helt op til dig. Størrelser i mit eksempel er tilstrækkelig til 10 høns, men du kan vælge den størrelse og design, der fungerer bedst for dig er med disse instruktioner. Den enkleste måde at opbygge området nesting er at bygge en støtte beslag eller ramme først, vil knytte direkte til en af 4 fod enderne og støtte din nesting område. Brug 2 fire fods længder til at skabe dette. Vedhæfte dem en vandret og en lodret (ligesom en L) til rammen. Dette vil tillade dig at skrue boksen nesting sikkert og skabe et rum, der tillader den øverste top åben, når det er nødvendigt. Efter montering nesting boks støtte rammen vil du bygger boksen med krydsfiner og knytte en hængslet top, så du har nem adgang til æggene. Derefter skal du omhyggeligt skæres en åbning på bagsiden af boksen for kyllinger at have adgang til legepladsen og skære igennem den tilsvarende hønsenet på rammen. Vær sikker på at sand åbningen og dække eventuelle wire ender for at skabe et sikkert sted for din kyllinger før montering området nesting til rammen og tilføje kyllinger.

•Coop Gulvbelægning er igen op til dig, men du kan tilføje savsmuld, halm eller sand. Kan du tjekke med din lokale Co-op at se, hvad der er bedst i dit område og de kan endda have kylling pleje instruktioner, der virkelig vil hjælpe dig i de kommende år.

Tips & advarsler

  • Nyd din friske æg.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com