Hvordan man bygge miljøvenlige Homes i Houston, TX

January 7

Hvordan man bygge miljøvenlige Homes i Houston, TX

Bygge et øko-venligt hjem er en fantastisk måde at reducere din indvirkning på miljøet og spare på energiomkostninger. Der er mange muligheder for at tilpasse din grønne hjem i Houston, Texas. Genbrug og miljøvenlige byggematerialer er mere populære og tilgængelig end nogensinde. Du kan ofte bruge grønne materialer til at skabe en traditionel look mens stadig leve en miljøvenlig livsstil. Ved at gennemføre vedvarende energikilder og energieffektive husholdningsapparater, kan du ikke kun mindske efterspørgslen på naturressourcer, men også reducere utility regninger.

Instruktioner

Forpakket jord i en placering, der er tæt på arbejde eller skole eller let tilgængelig for masse transit. Når de søger efter et sted at bygge dit hjem, Husk på din families daglige pendler til arbejde eller skole. Bygge dit hjem på et sted, der er tæt på både vil falde dine brændstofomkostninger og de miljømæssige konsekvenser af din livsstil. Hvis du ikke kan finde en egnet placering tæt på arbejde og skole, kigge efter jord langs en masse transit line. Houston har adskillige buslinjer til de ydre forstæder for pendlere og en s-Bahn tog i byens centrum. Hvis offentlig transport er let tilgængelige, vil så du være meget mere tilbøjelige til at bruge det.

•Brug øko-venlige materialer til ydersiden af hjemmet. Genbrugsmaterialer og effektivt produceret materiale er perfekt til øko-venlige boliger. Disse materialer omfatter genvundet metal, glas og plast, repurposed træ (træ, der er reddet fra gamle strukturer), cob (en blanding af ler, sand, snavs, halm og vand), cork og bambus. Kork og bambus vokse meget hurtigt at gøre begge materialer vedvarende ressourcer.

•Utilize øko-venlige materialer i kraterets. Mange af de samme materialer i ydre af hjemmet kan bruges på interiøret. Bambus er ofte hugget ind i trægulve, oprettelse af et traditionelt udseende uden de miljømæssige omkostninger. Cork og genbrugsglas kan blive smedet til flise til gulvbelægning eller køkkenbordet accenter. Genbrugsglas og repurposed træ kan blive omdannet til smukke bordplader, kabinetter og møbler.

•Equip dit hjem med vedvarende energikilder og energieffektive apparater. Houston får masser af sol, så placere solpaneler på dit tag kan reducere dine udgifter til energi. At vælge de mest energieffektive apparater, såsom opvaskemaskiner, vandvarmere og vaskemaskiner og tørretumblere, kan også skære din utility regninger, fordi de har brug for mindre energi og vand end konventionelle apparater til at udføre den samme opgave. For at sikre, at dine apparater er effektiv, skal du kontrollere, at de er Energy Star-certificeret, hvilket betyder, at et apparat opfylder effektivitetsstandarder fastsat af USA 's miljøstyrelse og den os Department of Energy.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com