Hvordan man bygger en pæl laden hus

November 16

Hvordan man bygger en pæl laden hus

Konstruere et nyt pæl laden hus vil give ejere med stærk landlig stil hjem og en måde at spare penge. Opbygning af et hjem i denne stil kan koste omkring halvdelen af udgifterne til et mere traditionelle hjem. En pæl laden hjem kan også være meget rummelige, har multi-purpose anvendelser og være smukke, også.

Instruktioner

•Kontrollér de indledende forberedelser. Lå grundlæggende VVS- og elektriske forbindelser. Indført foundation indramning og indstille de vigtigste støtte polakkerne i position med sidefødder under linjen frost at reducere revner. Forberede armeringsstænger, der skal bruges til at tilføje styrke til instituttets slab.

•Pour pladen. Pole staldene er bygget helt anderledes end standard boliger i at støtte polakkerne (eller bjælker) er på plads, før den betonplade hældes. De bliver en del af fundamentet i stedet for at være knyttet til det, hvilket gør det en stiv enhed.

•Tilføj indramning. Afslutte indramning ud din pæl laden hus ved at knytte indramning til polakkerne. Skruer kan være mere ønskeligt end negle for ekstra styrke. Fra dette punkt på er at udformningen svarer til en standard hjem, med den forskel, at det er knyttet til polakker i stedet for at det betonfundamentet.

•Tilføj taget og sidespor. Når tagdækning og sidespor er på plads, vil det i vid udstrækning afslutte ydersiden af pæl laden hus. Simpelt hen sammenlægge vinduer og døre og udenfor er gjort--medmindre du skal male.

•Build de indvendige vægge. Tilføjer de indvendige vægge på dette tidspunkt vil gøre det muligt for dig at se den udvikle sig hurtigt. De indvendige vægge kan sætte hvor som helst, fordi ingen af dem er en bærende væg. Begrænsning er, at nogle vægge bliver nødt til at matche op med de VVS- og elektriske forbindelser allerede bygget.

•Finish hjem efter dine planer. Sætte i den ønskede gulvbelægning, kabinet, køkken, Badeværelse Kampprogram, pejs og alle andre mere permanent inventar. Pletten, maling eller tapet som ønsket. Når dette er afsluttet, og den nye pæl laden hjem inspiceret, vil det være klar til at flytte ind hos dine møbler.

Tips & advarsler

  • Arbejde med en arkitekt til at få en kvalitet sæt af tegninger, eller du kan købe pæl laden hjem blueprints allerede gjort. Sørg for at du får en tilfredsstillende plan og at entreprenørerne bruger kvalitet byggematerialer. Kontroller, at alle forventninger af kontrahenten er stillet skriftligt før opførelsens påbegyndelse.
  • Find en entreprenør med et godt omdømme. Kontroller referencer og tale med folk at entreprenøren har bygget boliger. Sørg for, alt for, at du har garanti i kontrakten at sikre korrektioner, er tilfredsstillende og inden for en bestemt tidsramme. Også, være sikker på ikke at frigive alle penge til entreprenøren indtil din pæl laden hjem er afsluttet som ønsket.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com