Hvordan man Colorwash med glasur

September 25

Hvordan man Colorwash med glasur

Colorwashing med glasur er en populær faux finish eller dekorative maleri metode bruges til at transformere vægge. Glasur er en klar maling medium at latex maling tilføjes og resultater i en gennemsigtig ligner, akvarel. Ruder er en 2-trins proces; den grundmaling er malet først, så glasuren er tilføjet.

Instruktioner

•Paint en base coat ved hjælp af 100% akryl maling. Bruge latex maling med en glans grad af satin eller blankere. Den grundmaling skal være 2 til 3 nuancer lysere end glasur. Lad tørre et døgn. Sørg for at fylde neglen huller, fordi dette ikke ske på et senere tidspunkt. Tape off alle sektioner, der er ikke gonna være malet, såsom trim, loft og forretninger.

•Mix glasur, glasur og maling i en tom spand. Glasur er blandet med latex maling på et forhold på 1 til 4. En kvart af glasur normalt blander med 1 gallon af maling. En gallon af glasur vil dække 400 til 800 kvadratfod. Faktorer, der påvirker, hvor meget glasur er nødvendig varierer afhængigt af teknik, der anvendes ud over overfladen af muren. Tekstur vil øge mængden af glasur nødvendige mens en glat væg skal betydeligt mindre glasur.

•Glaze dine vægge. Bruger en blød frotté, malerens klude eller svampe, let pounce eller ujævnhederne på væggen. Hvert materiale vil give et projekt subtilt forskellige udseender. Start fra øverste venstre hjørne og anvende glasur i en 2 ved 2 fods afsnit ved hjælp af mini rullen. Arbejde ned på væggen. Når du er i bunden, starte tilbage på toppen. En hel væg skal udfyldes, før du stopper eller tør linjer kan forekomme.

•Tillad mindst 24 timer for vægge til at tørre for at røre. Glasur forbliver våde meget længere end almindelige latex maling. Sørg for, at nogen uheld bumps eller rifter skyldes, at disse områder ikke kan løses nemt. Når malingen er tør, langsomt trække båndet. Et barberblad kan være nødvendigt at klippe båndet ud trim og loft linjer.

Tips & advarsler

  • Følg de samme kaste teknik gennem hele projektet. Skæring med en pensel vil ikke matche colorwash. Hvis du skal bruge en lille børste, ujævnhederne eller kaste sig ind i hjørnet let. Arbejde med en partner til at fremskynde processen. Iført handsker anbefales.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com