Hvordan man dæk ud et værelse Redneck stil

January 25

Hvordan man dæk ud et værelse Redneck stil

Ligner en hillbillies men en anelse mere moderne, rednecks har en karakteristisk stil alle deres egne. Rednecks har smag for NASCAR, øl, skydevåben og hvilestole, og ofte fejre disse ting i deres hjem indretning. Når udsmykning redneck-stil, er casual komfort nøglen, som er en foragt for alt smukt i traditionel forstand, såsom naturmaterialer, rolige farver og matchende møbler.

Hvilestol og TV

Hvis du laver op et værelse redneck-stil, starte med værdsatte besiddelse og grand knudepunkt: TV og dens ledsagende hvilestol. Selvom rednecks generelt ikke har masser af penge at bruge på luksusvarer, vil de ofte spinke og spare og spare for at få den største, kraftigste TV muligt. Gøre for de store penge brugt på dit TV ved at finde en aflagte hvilestol og plukke det op for gratis eller næsten ingenting. Opsøge rattiest, mest beskidte, grimmeste, mest skrigende hvilestol muligt på Goodwill, garage salg eller ved siden af vejen på papirkurven dag. Ikke nøjes med en dækkende farve. Gå til plaid, blomster eller nogle andre høj mønster.

Critters

Rednecks er dyreelskere. De elsker at skyde dem, de elsker at proppe dem, de elsker at hænge dem på væggen. Vi taler imidlertid ikke big game jagtet på safari. En redneck budgettet begrænser hans jagt til området hvor han lever. Nogle konservering, dyr du kan finde i en redneck værelse omfatter possum, egern og væsel--det vil sige, hvis de ikke var kogt til middag. Hvis du er en høj klasse redneck, gå til en monteret hjorte eller vildtlevende svin hoved. Selv om ikke en reel fisk, passer en "Big munden Billy bas," som er en batteridrevet, monteret bas, der synger "Tage mig til floden", ind i denne kategori.

Hobbyer

Når det kommer til Hobbyer, er rednecks forbundet med motorsport NASCAR, monstertruck racing, traktor trækker og four-wheeling. Jagt og fiskeri er også populære Hobbyer blandt denne gruppe. At vise deres engagement og kærlighed til disse aktiviteter, rednecks ofte bruge dem en fremtrædende plads i deres udsmykning ordningen. Ideer du kan tage din redneck værelse omfatter draperinger frynsede NASCAR smide over bagsiden af sofaen, indramning og hænge billeder af din blodige, frisk dræbt spil og vise en række traktor træk eller monster truck race programmer på sofabordet. I stedet for at skjule og låse din kanoner sikkert væk, skal du montere en pistol rack på stuevæggen for at vise dem som kunst. Fjerne alle ammunition første, herunder stensalt og tørrede bønner.

Plast, "Pleather" og falske noget

Hvorfor har den ægte vare, når du kan få den i plast? Redneck værelser er ofte fyldt med forfalskninger, som stick-on vinyl fliser lavet til at ligne Saltillo fliser, skinnende "pleather" sofaer, polyurethan paneler med udseendet af træ, plastic retter, der ser ud som Kina og polyester ficus træer, der er lavet til at ligne silke ficus træer, der er lavet til at ligne rigtige ficus træer.

Øl

Øl--i dåser kun, please--er en vigtig del af den redneck kost og livsstil. Fordi du har uden tvivl en masse tomme øldåser liggende i din forhave og gulvbrædder og bed af din pickup truck, sætte dem til god brug og hjælpe miljøet af nyorientering dem i home decor. Gøre en øl kan vinden kime at hænge ved vinduet, eller blot bruge en tom kan i stedet for en knop vase. Hvis du har lidt penge at bruge, investere i en blinkende neon Coors, Schlitz, Pabst Blue Ribbon eller Milwaukees bedste bar tegn.

Nyhed

Rednecks mangler et vist niveau af raffinement og foretrækker nyhed over underfundighed. Roman indretning ideer du kan arbejde i dit eget redneck værelse omfatter popcorn-teksturerede lofter med glitter og funkler, Vegas-stil blinkende julelys, farve-skiftende LED lamper, plast haven frøer med indbygget bevægelsessensorer, der kvækker højlydt når nogen går af og ure, som strike hver time med fugl opkald eller træne fløjter. Altså synger noget med batterier, der bevæger sig, taler, funkler eller blinker.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com