Hvordan man danner en beton kanal afløb

November 21

Den hjem pool holder en masse vand, men nogle kan plaske ud under normale svømning aktiviteter. Beton overflader omkring pools er underlagt overløb. En kanal afløb, installeret i beton i nærheden af swimmingpoolen, indsamler overløb og dirigerer det til en storm kloak eller til et udpeget afvandingsomraade. Kanal afløb er små udgaver af kommercielle trench afløb. Det er enklere at installere en når du hælde en konkret tur eller pool dæk, men du kan også føje en eksisterende beton.

Instruktioner

•Locate kanal dræn så vandet løber mod det, ofte et par fødder fra kanten af en pool.

•Anvend en transit til at bestemme den korrekte kvalitet, når du installerer en kanal grøft i en ny konkret gårdhave, slab eller pool dæk. Den mindste standard hældning for beton plader til at sikre tilstrækkelig dræning er 1/4 tommer drop per lineal fod. Det betyder, at hvis du installerer en kanal afløb 4 fødder fra kanten af en pool, afløbet bør sidde 1 tomme lavere end højden af betonen ved swimmingpoolens kant. Transitter kan lejes fra byggeri rental butikkerne, og de kommer med en målepind og instruktioner om, hvordan at bestemme grade.

•Break ud af beton med en jackhammer til at danne en grøft bredere end støbte kanal afløb. De specs, der kommer med i afløbet vil angive den mindste afstand kræves på begge sider af renden, men det er generelt mindst 1 fod på hver side. Dybden i renden bestemmes af højden af kanalen og vil være angivet kanal fabrikanten.

•Anbring den støbte kanal afløb i renden. Tilslut dele ifølge producentens anvisninger til at danne den ønskede skyttegrav konfiguration. Nogle kanal afløb er lige og stive. Andre kan formes i blide kurver til at passe din landskab.

•Kontroller armeringsjern stænger gennem armeringsjern holdere på siderne af afsnittene formet kanal med en lille forhammer. Stænger sikre kanal til jorden under-- og uden dem, kanalen ville flytte eller flyde når du hælde beton. Længden og antallet af støtte stænger afhænger af størrelsen af kanal afløb og fabrikantens specifikationer.

•Kontrollér toppen af kanalen for plan og højde. Passe den beskyttende kanal dækning over kanalen før hælde beton.

•Shovel våd beton under kanalen og tamp det på plads med blade af skovl til at arbejde det under den nederste læbe af kanalen. For at stabilisere kanalen, arbejde beton omkring det før de udfylde resten af renden eller hælde resten af pool dæk.

•Glatte våd beton med en konkret murske, stampemaskiner og arbejder beton ved siden af kanal siderne og under den ydre rand af kanalen. Brug en konkret kantning værktøj til at danne en afrundet konkrete rand ved siden af kanalen.

• Lad de konkrete kur før at fjerne dækslet til beskyttende kanal og placere kanalen rist på toppen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com