Hvordan man danner en mursten afsats

July 5

En mursten afsats er dannet langs med eller adskilt fra en betonplade. Afsats vil bidrage til at støtte mursten finer, der er installeret på ydersiden af et hus eller en bygning, der vil sidde på den betonplade. Hvis din flade har ingen mursten afsats, kan du danne en i en til to dage, afhængigt af størrelsen og omfanget af projektet og dit niveau af erfaring.

Instruktioner

•Dig en grøft ved siden af den struktur, som vedhæftes mursten afsats; normalt, det ville være en betonplade eller foundation. Grave renden 6 inches dyb og 12 inches lang. Sted en 4-fods niveau i bunden af renden til at kontrollere lønklasse. Niveau renden ved at fjerne mere jord, hvis det er nødvendigt.

•Construct en kasse lavet af 2-af-4s, der er 8 inches bred og så længe mursten afsatsen. For eksempel, hvis din struktur er 20 fod lang, derefter foretage rubrik 8 inches lang, 20 fod lang og 3,5 inches tyk, som er tykkelsen af en 2 x 4. Forbind boksen i hjørnerne med 3-tommer træ skruer. Sæt boksen i renden, og bered siderne med 2 x 4 stakes drevet i jorden hver 4 fod langs ydersiden af kassen.

•Tilføj ét stykke af 1/2-tommer armeringsjern, der strækker sig hele længden af boksen afsats. Sted armeringsjern på 2-tommer armeringsjern pladser. Fordi armeringsjern kommer i 10-fods længder, skal du muligvis føje mere end ét stykke. Bekræftende, derefter binde armeringsjern sammen på forbindelser med stål uafgjort wire.

•Pour beton i mursten afsats boksen langsomt. Tryk på siden af boksen med en hammer til at fjerne enhver luftlommer og nøjes med grus. Hæld det konkrete niveau med toppen af boksen afsats, og glat beton med en konkret murske. Rake off overskydende beton med murske før begyndelsen til at udjævne pour. Lad den konkrete sæt i 30 minutter. Glat beton yderligere med hånd murske. Fjerne boksen afsats fra omkring tørrede betonen efter 24 timer og udfylder alle hulrum med våd beton.

Tips & advarsler

  • Brug gummihandsker, når hælde beton.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com