Hvordan man danner Metal Splines

January 2

Metal spline bruges som en del af forskellige både og biler og er dannet af ark metal. Disse stykker er brugt i drivakslen af biler. Mens det er mest almindeligt at købe stykker af metal spline, er det også muligt at danne dem på din egen. Du kan danne stykker af spline ud af enhver størrelse stykke metalplade. Hvis spline på dit køretøj er beskadiget eller skal udskiftes du kan lave din egen, blot ved at kopiere ene du vil erstatte.

Instruktioner

•Measure spline, som du vil erstatte beskadigede eller gamle stykke. Spline kommer i forskellige størrelser afhængigt af automobile du finde det i, eller hvor gammel den er. Køre et målebånd langs længden og bredden af stykket og optage målingerne.

•Lay stykke af metalplader du vil bruge til metal spline ned på en flad overflade. Metalplader kommer i forskellige størrelser, så pluk et ark, der er tæt på målinger af spline, så du ikke har for meget affald.

•Mark metalplade med en sort tusch hvor snittet bliver nødt til at finde sted. Line op en T-square langs mærket og tegne en lige streg på tværs af hele stykke, så det kan skæres til størrelse. Skær langs linjen med et par af tin snips, som skæres ligesom saks. Gentag processen for andre måling.

•Bend metalplader til den ønskede form med en varmepistol. Stik i den varmepistol og holde det 4 inches fra overfladen af ark metal. Flytte det frem og tilbage på den ønskede bøje placering til at begynde at varme op til metalplader. Mest metal spline er i en cirkel og skal varmes op, så det kan være bøjet til størrelse.

•Flyt varmepistol frem og tilbage indtil du kan bøje metal i hånden. Slukke varmepistol og bøje metal ind i den ønskede form i hånden, ved hjælp af handsker til beskyttelse, indtil det er det samme som metal spline det erstatter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com