Hvordan man designer køkkener for handicappede kvinder

April 25

Hvordan man designer køkkener for handicappede kvinder

Dit hjem behøver ikke at føle sterile for at være tilgængelige for kørestolsbrugere. I virkeligheden, vil tilpasse dit køkken til familiemedlemmer med handicap gøre for en mere behagelig og fornøjelig oplevelse for alle. Uanset om din elskede bruger en rollator, er afhængig af en kørestol eller simpelthen har problemer med bøjning og duknakket, er der en række ændringer kan du slå hvad plejede at være en formidabel køkken i en indbydende rum i huset.

Instruktioner

•Widen døråbninger. For en kørestol-bundet kvinde, kan bare at komme gennem køkkendøren være en udfordring. For at give rigelig clearance, skal indre dørrammen måle 32 inches tværs, når døren er åben på en 90-graders vinkel. Runde dørhåndtag kan være vanskeligt at forstå og drej, så Udskift dem med et håndtag-stil håndtag for nem adgang.

•Opret brugbar arbejdsområde. En af de sværeste dele at designe en kørestol-venligt køkken gør anvendelige bordplads. Først, tællere skal installeres i en højde, der gør dem nemme at nå fra en siddende stilling, normalt omkring 32 inches. For det andet bør der være mindst én køkkenbordet eller andre arbejdsområde, der giver benplads nedenunder, så enkelt til at rulle direkte op til tælleren i stedet at nå fra en parallel position. Dette arbejdsområde vil give mulighed for tilberedning af nem mad uden at belaste eller skade.

For en kvinde ved hjælp af en rollator, bør tæller højde tillade hende at arbejde uden bøjning eller foroverbøjet. Denne højde vil variere afhængigt af kvindens højde.

Alternativt, kan du ønsker at installere en 3 ft bred counter sektion med kroge på bagsiden, der tillægger justerbar tunge hyldeknægte. Disse er ideelle til en kvinde med svigtende helbred, der i øjeblikket ved hjælp af en rollator, men muligvis en kørestol i fremtiden.

•Kontrollér lagerplads tilgængelig. Kvinder, der bruger vandrere vil finde det nemmest at nå de nederste hylder af en øvre køkkenskabe, så hold de vigtigste elementer der. For kvinder, der bruger en kørestol, holde fleste fødevarer og madlavning elementer i de lavere frysere, eller i en kørestol tilgængelige spisekammer.

Uanset hvilken type af handicap, vil rette hylde organisation minimere stamme. Installere pull-out hylder og dovent Susans i dyb frysere gør indholdet nemt at nå. Holde forsyninger i nærheden af det område, hvor de vil blive brugt. For eksempel vil gemme gryder og pander i kabinettet ved siden af ovnen holde din elskede fra at flytte tunge kogegrej fra en del af køkkenet til næste.

•Installer en lavvandet vasken. Dette er et område hvor kørestol og rollator anvendelser vil være enig. De fleste kvinder i en kørestol har svært ved at nå bunden af en vask, der er dybere end omkring 6 inches. På den anden side forhindre lavvandede dræn dem, der bruger vandrere fra at skulle bøje overdrevent. En aftagelig vandhanen hovedet med en 3-fods slange gør det også nemt at fylde gryder uden at skulle løfte dem.

•Fastsætte en sikker komfur område. Brændeovnen er en af de mest farlige dele af køkkenet til en handicappet kvinde. Installere mindst 2 fødder af varmebestandig bordplader på den ene side af ovnen vil tillade hende at glide varm mad fra området i stedet for at risikere et olieudslip ved at løfte det. Af denne grund er glat komfur, i stedet for dem med udvendige brændere, den bedste løsning.

For at gøre kontrollen mad enkel, købe glas gryder eller hæng et spejl i en vinkel fra væggen bag ovnen. På den måde, det vil være nemt for hende at se Hvornår maden kogende.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com