Hvordan man designer lejlighed med stuer

May 12

Hvordan man designer lejlighed med stuer

Living room design starter med en beslutning om hvordan rummet vil blive brugt. Vil det være et sted for formelle underholdende, eller vil det være centrum for familiens levende? Vil det være en hybrid af de to yderpunkter, herunder eventuelt en office nook, stille læsning hjørne eller spiseplads? Når du beslutter dig for hvilke funktioner du forventer din stue til at opfylde, vil du være på vej til sit design. Rummets indretning er et særskilt spørgsmål helt, virkelig et spørgsmål om smag. Rummets design, men indebærer en form for logik og en følelse af balance.

Instruktioner

Designe din lejlighed dagligstue

•Decide hvordan du vil bruge rummet. Vil du kun formelt underholde voksne gæster? Bliver rummet magnet for familien som en hybrid stue og TV-stue? Skal du have en legeplads? Rummet skal også tjene som en spisestue eller på kontoret? Disse er alle spørgsmål, der skal løses før udarbejdelsen af en plan for pladsen.

•Draw plads til at skalere på millimeterpapir, noterer sig dens vinduer, døre, pejs og rummets forholdet til resten af lejligheden. Beslutte rummets omdrejningspunkt. Er det en dominerende væg hvor du vil hænge et stort maleri, eller er det pejsen? Mark layoutet i overensstemmelse hermed.

•Consider trafikken mønster muligheder. Du bør aldrig nødt til at gå gennem en møbler arrangement. Det vil sige gøre visse ruten fra front værelse til køkkenet, for eksempel, undgår du behøver at tage en omvej omkring stole og sofaer. Dette er en sikkerhed overvejelse, samt et spørgsmål om beboelig design.

•Klippe skala-store stykker af papir til at repræsentere de centrale møbler du vil bruge. Du vil være i stand at slide dem omkring omfanget tegning af stuen, hvilket gør det nemt at forestille sig hvordan forskellige grupperinger kan passe ind i rummet. Du kan eksperimentere med lethed, afprøve utallige arrangementer, indtil du ankommer til en, der er glædeligt at du.

•Arrange papir cut-outs starter med de største møbler, måske i sofaen eller spisebord. Eksperimentere med utraditionel placeringer, måske lystfiskeri en sofa i stedet for at placere det parallelt med en mur. Hvis du ikke kan lide effekten, kan du bare skubbe cut-out i en ny stilling i stedet for at belaste med en tung sofa. Være opmærksom på trafikken mønsteret.

•Indstil cut-outs for sekundære møbler, borde, lamper og reoler, hvor der vil være behov for. Husk dit behov for et funktionelt værelse. Selv de mest kostbare tekstiler og møbler stykker vil ikke kompensere for en ikke-fungerende design. Rummet er først til at blive levet i, ikke bare kiggede på.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com