Hvordan man donerer apparater i San Diego, Californien

June 16

San Diego, som har mere end 1,2 millioner indbyggere, er den næststørste by i Californien. Og som man kunne forvente i en by af sin størrelse, det er fyldt med mange velgørende organisationer i varierende størrelser og formål. Mange af disse velgørende organisationer accepterer donationer af arbejder husholdningsapparater såsom komfurer, vaskemaskiner og mikrobølgeovne. Men da der er så mange værdige, legitime velgørende i byen, at finde den velgørende organisation, du vil føle dig bedst om donere til kan tage nogen tid.

Instruktioner

•Decide hvilke apparater du ønsker at donere. Du måske allerede har et bestemt apparat i sindet, men hvis du lever med andre, så sørg for du tale det over med dem og at de er okay med det, og at der er ingen forvirring om, hvilke apparater vil blive doneret.

Dyrknings forskellige velgørende organisationer i byen og afgøre, hvilken du ønsker at donere til. Blandt de velgørende organisationer, der accepterer er små og mellemstore orden apparater San Diego kapitler af Habitat for menneskeheden og Goodwill og den jødiske familie Service i San Diego.

•Decide som charity du vil donere apparater til. Nogle af de ting, du ønsker at tage hensyn til er afstanden af velgørenhed fra hvor apparaterne, som i øjeblikket er gemt, og hvis velgørenhed har evnen kom og få apparaterne.

•Forbered apparater skal flyttes til velgørenhed. Om apparaterne samles op, eller hvis du vil være håndtering levering, nødt du stadig til at forberede apparater til sikker transport. Det betyder at fjerne nogen inde hylderne og sikring af døre, så at de ikke svinge åben under bevægelse.

•Tag apparater til velgørenhed, eller har velgørenhed kom og få dem. Hvis du vil være håndtering transport dig selv, vil du have et køretøj, der er stor nok til at håndtere opgaven. Flytte de fleste større apparater er en to-personers job. Hvis den valgte velgørenhed er kommer til opfange donation, har apparater pakket og klar til transport.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com