Hvordan man donerer et komfur

November 17

Når du beslutter at opgradere dit køkken med nyt komfur, er du nødt til at beslutte hvad de skal gøre med den gamle. Smide et stort arbejde apparat bidrager til det elektroniske affald hastigt hober sig op på lossepladser hele nationen. Donere din brændeovn til en non-profit eller velgørenhed til genbrug er ikke kun et fremragende grønne tiltag, der hjælper miljøet, men det understøtter også de forskellige opsøgende programmer, som disse organisationer giver til Fællesskabet.

Instruktioner

Kortindgangsdør din lokale kirke, religiøse organisation eller suppekøkken. Din brændeovn kan bidrage til at støtte de mange samfund tjenester disse institutioner yde. De vil være i stand til at udvide eller opgradere deres køkken og bedre bevare deres initiativer til foder og hjælpe de mindre heldige. Arrangere en person fra organisation til at hjælpe dig med levering af ovnen.

•Opkald Frelsens hær på 1-800-95-TRUCK for at arrangere afhentning af din brændeovn. Organisationen vil transportere det til deres lokale Genbrugsbutik til at videresælge det til underkurs. Ved at sælge din brændeovn, bruger Frelsens hær provenuet til at finansiere mange nationale voksen rehabilitering, undervisnings- og uddannelsesprogrammer.

•Speak til din lokale misbrug eller hjemløse krisecentre. Disse ikke-overskud giver husly og beskyttelse til dem, der er ramt eller behov. Din brændeovn kan hjælpe deres køkkener at tjene kvalitetsmåltider til deltagerne.

•Join FreeCycle netværk. FreeCycle er en omfattende internetsamfund millioner af medlemmer over hele verden, der udveksler varer gratis (Se ressourcer). Post en notering om dit komfur og lokale medlemmer vil kontakte dig, hvis de er interesseret i at arrangere afhentning.

•Register med overskydende adgang til en internettjeneste, der hjælper med at forbinde donorer med almennyttige og velgørende organisationer. For en $5 gebyr, kan du bogføre en notering om din brændeovn og overskydende adgang vil finde en lokal organisation i dit område, der har bør for en. Den non-profit vil derefter kontakte dig direkte og planlægge en afhentning.

Tips & advarsler

  • Ren din brændeovn så meget som muligt før donere det. Dette i høj grad hjælper velgørenhedsorganisationer ved at gemme dem noget ekstra arbejde eller tid før at kunne bruge det. Rådfør dig med din revisor til at finde ud af, hvor meget af din donation er fradragsberettigede. Bede om en donationskvittering for dine egne poster.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com