Hvordan man donerer møbler til afhentning i Miami

December 30

Hvordan man donerer møbler til afhentning i Miami

Donationer af møbler og andre husholdningsartikler hjælpe de trængende i Miami. Butikker og organisationer, der afhente brugte møbler, i god stand, videresælge det og bruge pengene til at hjælpe hjemløse og mennesker i nød. Fordelen ved at donere møbler i stedet for at sælge det er, at donation kan bruges til et skattefradrag. Sociale serviceorganisationer finansiere for mange af de samfund og kvarteret Centre hvor mennesker gå til for at få hjælp.

Instruktioner

Kortindgangsdør donation servicecentre i Miami og Planlæg en afhentning. Organisationer som Frelsens hær, St. Vincent de Paul og United Way tage donationer af møbler, der er i brugbar stand. Lokalområdet kirker også tage donationer af brugte møbler.

•Rengør eller støvsuge møbler før afhentning, og reparere eventuelle tårer eller huller i stoffet. Møblerne skal være ren, brugbar tilstand. Hvis møblerne er rene og godt taget pleje af, vil det bringe i en bedre fortjeneste.

•Hav møbler i pickup stedet når lastbilen ankommer. Omstilling vil tage donation og give en kvittering med et nummer, du kan bruge som et fradrag når du filen din skat.

Social serviceorganisationer at kalde for afhentning:

Frelsens hær305-573-4200

Miami Rescue Mission Donation Pickup800-817-HÅB (4673)

St. Vincent de Paul samfund305-355-6611?

Tips & advarsler

  • Lav en liste over de elementer, der blev doneret og give en omtrentlig værdi. Holde denne liste med kvittering til skattemæssige formål. Gem alle donation kvitteringer for året, som disse udgør fradrag på selvangivelsen.
  • De fleste organisationer kan ikke rense elementer, der er beskidt eller har brug for reparation. De vil sandsynligvis ikke afhente elementer, så det er bedst at donere kun elementer i god stand.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com