Hvordan man donerer møbler til velgørenhed i Michigan

May 29

Hvordan man donerer møbler til velgørenhed i Michigan

Donere møbler er en velgørende handling, der kan reducere stress fra både donoren og den endelige modtager liv. Folk give ofte væk gamle, forsigtigt brugte møbler efter købet nyere stykker eller i løbet af ombygning eller udluftning af et hjem. Donere denne møbler hjælper med at fjerne besværet med at sælge den, og ganske ofte resulterer i en lille skat pause, med den ultimative frynsegode er, at du hjalp nogen mindre heldige forevise et hjem til sig selv eller deres familie.

Instruktioner

Hvordan man donerer møbler til velgørenhed i Michigan

•Vælg velgørenhed som du gerne vil donere dine møbler. Selvom Purple Heart, en national veteraner serviceorganisation og Frelsens hær, en evangelisk organisation Hvis butikker profit deres voksen rehabiliteringscentre, er de to mest udbredte velgørende donation websteder, er der masser af velgørende donation Centre villig til at tage din donationer, herunder Goodwill Industries og St. Vincent de Paul.

•Kontroller, at velgørenhed eller virksomhed, du gerne vil donere dine møbler til er legitime. Kontrol med Better Business Bureaus er Wise giver Alliance en måde at sikre, at det er.

•Hvis du er fysisk i stand til og køreveje mulighed for at gøre det, sikkert indlæse møblet ind i en lastbil og køre det til en lokal drop-off stedet under åben donation timer, som du kan normalt finde online eller ved at ringe til organisationen. Mange Genbrugsforretninger anbefaler ringer fremad for at sikre, at din nærmeste placering har plads til din donation.

•Hvis du ikke er i stand til at bringe møbler til lokationen drop-off Planlægningstid en pick-up er din bedste satsning. Både Purple Heart og Frelsens hær vil afhente dine møbler fra dit hus under en planlagt aftaletidspunkt. Check med andre organisationer at se hvis de tilbyder afhentningsservice.

•Når dine møbler er doneret--enten via drop-off eller afhentning--Sørg for at anmode om en kvittering for den velgørende donation.

Tips & advarsler

  • Ikke standse ved donere bare møbler. Sparsommelighed butik velgørende organisationer vil tage donationer til de fleste forsigtigt anvendte emner, herunder husholdningsapparater, hjemme varer, tøj og sko, legetøj og hobbyer, og andre. Purple Heart accepterer selv bil donationer. Hvis du ikke er sikker på, ikke kan om hvad du kan eller donere, bare tjekke hjemmesiden eller ring du donere til velgørenhed.
  • Andre velgørende donation tjenester, såsom St. Vincent de Paul, give drop boks placeringer for varer mindre end møbler.
  • Goodwill Industries af større Detroit donerer 84 procent af sine indtægter til sit arbejde uddannelsesprogrammer for lokale voksne - en anden grund til at donere møbler til velgørenhed i Michigan.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com