Hvordan man downloader til Harmony H659

October 19

Harmony H659 er en universalfjernbetjening, der gør det muligt for dig at betjene enheder såsom tv, DVD-afspillere og Blu-ray spillere ved hjælp af en enkelt enhed. For at hente nye enhed koder ind på fjernbetjeningen, skal du slutte den til computeren med det medfølgende kabel. Sammenholdt med harmoni computersoftware kan du derefter tilføje et nyt stykke udstyr til den registeransvarlige hukommelse.

Instruktioner

•Tilslut din Harmony H659 til din fjernbetjening styre ved hjælp af det medfølgende USB link kabel. Kablet går i toppen af fjernbetjeningen og ind i en USB-port på computeren.

•Åbn Harmony fjernbetjeningssoftware på din computer. Denne software fulgte emballeret på en CD-ROM med fjernbetjeningen, selv. Hvis du ikke installere softwaren og ikke længere have CD-ROM, softwaren er tilgængelig for gratis download på Harmonys hjemmeside (Se ressourcer).

•Vælg "Tilføj aktivitet." Indtast modelnummeret på den enhed du vil din Harmony-fjernbetjening til at styre. Dette vil downloade relevante eksterne koder og information til computeren fra internettet.

•Vælg "Update Remote." Dette vil overføre alle oplysninger om dine elektroniske komponent til Harmony-fjernbetjeningen. Harmony-fjernbetjeningen er nu de eksterne koder nødvendigt at kontrollere den valgte enhed.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com