Hvordan man dræbe et træ Ant reden

October 4

Hvordan man dræbe et træ Ant reden

Træ myrer, også kendt som carpenter myrer, kan adskilles fra andre sorter af deres store størrelse og sort farve. På op til 25mm i længden er de betydeligt større end andre myrer som Farao ant, som er typisk kun 2 mm. De bebor træ af alle de forskellige former, herunder rådne træstubbe, log bunker og enhver trækonstruktioner i et hjem. Træ myrer er destruktiv på en lignende måde termitter, fordi de tygge træ, forlader bunker af savsmuld nær reden.

Instruktioner

•Locate reden. Efterlad nogle agn, som honning, ud hvor du har set myrerne før og følg myrer, når de hovedet tilbage til deres koloni reden.

•Destroy en udendørs reden, ved hjælp af giftige ant agn eller flydende insekticid. Ant agn er gift forklædt som mad, som Myren vil tage tilbage til reden hvor det langsomt vil forurene resten af kolonien og dræbe dem. Insekticider er en giftig kemisk formel, der dræber øjeblikkeligt. Brug korrekt mærket insekticid som Advance Tømrer Ant agn, Suspend SC, Talstar koncentrat eller Cynoff (Se ressourcer).

•Destroy en indendørs reden, ved hjælp af borsyre. Bore små huller i træ over reden og hælde syre, så det siver ned og op på reden.

•Se for flere myrer fordi det er sandsynligt, er der mere end en rede i området. Hvis en infestation er for stor for dig at styre, eller hvis du ikke kan finde alle reder, kalde en skadedyrsbekæmpelse ekspert.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com