Hvordan man dræber alger i en Bronze springvand

September 9

Ethvert organ af store eller små vand kunne potentielt hus alger--alt fra en fugl bad til en sø. Alger, kan hvis venstre umarkeret, True levebrød af organismer, der lever i dette organ af vand og dermed skal styres, så snart det er observeret. Styring af alger i bronze springvand, for eksempel, kan der opnås i et par grundlæggende skridt.

Instruktioner

•Indstil mængden af Byg halm du skal bruge til at styre algevækst i dit springvand. En god tommelfingerregel er at bruge ca. en halv en ounce af halm for hver firkantet gård af vand areal, så bestemme den korrekte mængde af Byg halm at bruge baseret på størrelsen af din springvand og måle det.

•Sæt den målte mængde Byg halm inde en maske eller porøse taske og tillægger den en vægt. For byg halm til at producere en kemisk reaktion, der hjælper med at kontrollere alger, skal Byg halm forblive neddykket under vand.

•Sæt taske i dit springvand i April så at Byg halm kan styre ny algevækst, før det begynder. Forlade taske i vandet, indtil Byg halm er helt nedbrydes., som normalt opstår i fire til seks måneder. Kontrollér med jævne mellemrum springvand vand for at bekræfte, at alger ikke længere vokser i det.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com