Hvordan man dræber bierne sikkert og naturligt med sæbe

November 17

Bier er naturens bestøvere og er i alvorlig fare fra pesticider. Men kan vi skal slippe af med dem, hvis de begynder at oprette hus i nærheden af vores hjem. Her er hvordan man sikkert og naturligt gør det.

Instruktioner

•Hvis du øje på en lille gruppe af bier congregating på dit hus, kan du fjerne dem, før de danner en koloni. Når en hive er startet og dronningen ankommer vil du har til at kalde en professionel exterminator eller biavleren at slippe af med en hive-fil er meget farlige, især hvis de kan være Africanized eller "killer bier".Du bør altid forsøge at finde en lokal biavler "vedtage" bier der begynder at danne en koloni på din ejendom først. Hvis stand til at gøre så, så fortsætte med plan B.

•Hvis du øje på en halv snes bier danner en hive i de tidlige faser og har ikke fundet en lokal biavler til at tage dem, du kan slippe af med dem med sæbevand.Sætte på en tung jakke, lange bukser, en hat og halstørklæde i tilfælde af, at din sæbevand ikke får dem.Sted 3 spiseskefulde af Dawn sæbe i en haveslange sprøjte halvt fyldt med vand og sæt den på indstillingen med højeste dosis.

•Shake mix og spray nogle for at teste det for soapiness før nærmer bierne. Hvis det er godt og sudsy gå videre og spray dem og gøre en forhastet retreat inde.En anden metode er at sætte omkring 5 spsk af Dawn sæbe i en plastik mop spand om kvart fuld og slukke dem med vandet.Dette virker for bier og hvepse samt.Ikke prøve indeværende hvis kolonien er stor (mere end et dusin bier eller hvepse) og absolut ikke hvis du har nogen allergier.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke på en stor gruppe af bier eller hvepse.
  • Forsøg ikke hvis du er allergisk.
  • Forlade området hurtigt, bier vilje, at overleve vil blive ønsker at angribe i et stykke tid efter du ødelægge den største gruppe.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com