Hvordan man dræber en brasiliansk Pepper Tree

October 24

Native til centrale Sydamerika, brasilianske peber træ blev oprindeligt introduceret til Florida som en prydplante i midten af 1800-tallet for sin attraktive blade og klynger af små, lyse røde frugter. Planten i sidste ende undslap dyrkning og er siden blevet et alvorligt problem i det sydlige og centrale Florida som en aggressiv og invasive arter, med næsten alle økosystemer i disse regioner, der påvirkes af dens udbredelse. I øjeblikket, udryddelse praksis inden for staten aktivt opsøge og ødelægge disse planter kombinerer fysiske afsked med både blade og basal bark herbicid ansøgninger.

Instruktioner

•Klippe brasilianske peber træer ned til lige over jordoverfladen med en machete. Straks spray stubbe med en triclopyr ester eller glyphosat-baseret herbicid. Brug denne metode, når træerne ikke bærer frugt til at undgå at sprede peber træ frø.

•Applicer en belægning af triclopyr ester forblandet med gennemtrængende olie til stammen af uslebne træer mellem 10 og 12 inches over linjen jorden på barken af stammen. Anlægget vil absorbere ukrudtsmidlet og effekter skal være mærkbar i de næste par uger. Det bedste tidspunkt at anvende dette herbicid er i efteråret, under blomstringen, ifølge University of Florida.

•Applicer triclopyr ester eller glyphosat-baseret herbicider som en spray til nye planter. Helt dække bladene af planter. Brug blade sprays med omhu for at undgå oversprøjtning fra skadelige ønskeligt prydplanter og træer.

Tips & advarsler

  • Eksponering for den indre bark af frisk afskårne brasilianske peber træer kan resultere i en hududslæt. Bære handsker, langærmet skjorter, lange bukser og øjenværn, når skære brasilianske peber træer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com