Hvordan man dræber en Killer Bee

November 5

Killer bier er meget farlig og har infiltreret mange sydlige stater i USA. Texas er nu helt ramt som betyder at hele staten er blevet invaderet af killer bees med Florida tæt bag. Dræbe disse bier, der har været anset for mordere, selv bør ske med stor forsigtighed. Her er nogle tips, hvis du beslutter at dræbe en killer bee.

Instruktioner

•Stay sikker og slid beskyttende tøj. Køb biavl påklædning som slør og sting skjold produkter. Lære at sætte på gear og bære det ordentligt.

•IDENTIFY bi som en Africanized honey bee, også kendt som en killer bee. Mange bier kan ikke identificeres som killer bier ved at sammenligne to bier med det blotte øje. Send bi til et laboratorium for statistiske, cuticular kulbrinte og DNA bestemmelser. Kontakt din lokale brandvæsen, bee holder foreningen eller pest control ekspert for rådgivning på killer bee identifikation.

•Få uddannelse at fjerne bierne. Kontakt den lokale pest kontrol afdeling i din tilstand. Florida og Texas har killer bee fjernelse kurser gennem statslige organer og privatpersoner. Få trænet til bedste tilbud med en killer bee problem og fuldt udrydde bierne.

•Find reden og ødelægge det og bier lever i og omkring den. Blive stadig og rolig og slid beskyttende gear. Ødelægge killer bier den måde du blev lært i uddannelsen.

•Opkald professionel hvis du tvivler på du kan gøre jobbet, sikkert og effektivt. Killer bier har tendens til ikke at bremse ned, når de har været forstyrret. De vil utrætteligt forfølger et offer og vente for personen at dukke op igen. Det er meget farligt at håndtere bier i områder hvor killer bierne har været kendt for at eksistere. Stole på en professionel håndtag udryddelsen af killer bees i dit hjem eller på værftet.

Tips & advarsler

  • Når i en nødsituation, når du har brug at dræbe et par bier, men ikke har den rette uddannelse, prøve en af disse metoder til at dræbe de isolerede bier--bug spray for bier, en bug zapper, et insekticid, kaldet "Sevin", fedte killer bier en våd tør vac og derefter tilføje giften, eller bruge en bee vac.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com