Hvordan man dræber en krybende Charlie uden herbicider

June 2

Hvordan man dræber en krybende Charlie uden herbicider

Krybende Charlie (Korsknap bederacea) er også kendt som ground ivy og gill-over-the-ground. Ifølge Minnesota Department of Natural Resources, det er et medlem af mint familien og producerer lilla rørformede blomster, der blomstrer fra April til juni. Det er et almindeligt ukrudt i mange plæner, og kan være vanskelige at udrydde uden at ty til ukrudt mordere eller herbicider såsom borax. Men det kan være lettere at styre i en lille have, og du kan prøve en naturlig tilgang på din plæne.

Instruktioner

•Fyld en ren plast spray flaske med plain hvid eddike og derefter spray krybende Charlie ukrudt i haven. Pas på ikke at sprøjte andre planter, som eddike vil dræbe dem så godt.

•Træk ukrudt. Du kan gøre dette efter sprøjtning med eddike eller blot som sin egen metode. Bare snuppe ukrudt ved hånden og trække. Prøv at få alle rødderne ud så godt. Dette trin muligvis skal gentages flere gange, som krybende Charlie er notorisk vanskeligt at slippe af med denne måde.

•Overseed din plæne. Den bedste måde at dræbe krybende Charlie på store græsplæner er at kvæle sin næringsstoffer og vand ved at sørge for, at græsset omkring det er tætte og sunde. Start ved slåning plænen meget kort, næsten til jorden, som græs frø vil spire, hvis de rører jorden. Derefter bruge enhver kommerciel græsfrø, men Følg producentens anvisninger til Seedning et nyt græsplænen, ikke re såning en eksisterende. Dette vil sikre, at du bruger det maksimale antal frø, så græsplænen vokser i tykke og dræber krybende Charlie ukrudt.

Tips & advarsler

  • Brug en plastik tarp til at beskytte have planter, mens du spray krybende Charlie med eddike.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com