Hvordan man dræber en Sumac træ

September 15

Hvordan man dræber en Sumac træ

Gift sumac træer (Toxicodendron vernix) kan være rart at se på, men hvis du rører ved dem du snart kan bryde ud i en meget smertefuld, vedvarende udslæt. Urushiol olie i alle dele af træet forårsager udslæt, den samme intense allergen også fundet i poison ivy og gift eg. Hvis du ser en gift sumac træ på din ejendom, er det bedst at dræbe træet helt. Den samme generelle teknik vil arbejde på at fjerne andre typer af træer, sumac, selvom du ikke skal bruge forholdsregler mod urushiol olie eksponering.

Instruktioner

•Beskyt dig selv ved at dække med en Langærmet trøje, bukser, handsker, beskyttelsesbriller og en maske. Virker ikke på at dræbe gift sumac træet med blottet hud.

•Klippe stængler af gift sumac træ ned med en økse eller sav. Læg stænglerne straks i en affaldssæk. Nogle byer give særlige græsplæne poser til bortskaffelse af visse varer. Spørg din lokale affaldshåndtering facilitet til at finde ud af, hvis din by kræver disse særlige poser.

•Klippe træ ned med en motorsav eller ved at hakke det med en økse begynder øverst sumac træ og skæres i sektioner, der strækker sig over hver to fødder, indtil du kun har en stump tilbage. Bortskaffe de øverste dele af træet på samme måde du gjorde stilke.

•Paint træet stub generøst med glyphosat. Vent op til seks uger for glyphosat til at arbejde sig vej ned i til rødderne af sumac stub og dræbe træet.

•Dig op gift sumac stumpen sammen med sine rødder. En skovl bør være alt hvad du behøver. Placere stub og rødder i en affaldssæk eller græsplæne taske, hvis det kræves og bortskaffes i overensstemmelse hermed.

Tips & advarsler

  • Rene din sav eller økse, pensel og skovl med en urushiol sæbe til at fjerne urushiol olie før du bruge varerne til et andet projekt.
  • Aldrig brænde et gift sumac træ for at dræbe den. Brænding kun frigiver urushiol olie i den luft, hvor det kan indtaste dine lunger og forårsage livstruende reaktioner.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com