Hvordan man dræber en sværm af hvepse

April 28

Hvordan man dræber en sværm af hvepse

Hvepse er en af de mest skræmmende og notorisk glubske stikkende insekter rundt. Når de samles i et antal, som de gør for at beskytte deres bistade, kan de være dødbringende. Det er rigtigt, at hvepse ikke blive dræbt hæmningsløst, er der gange hvor bekvemmelighed eller sikkerheden for din familie har absolut forrang. På sådanne tidspunkter er at vide, hvordan man effektivt at håndtere en hveps sværm og bortskaffe reden omhyggeligt en væsentlig del af hjemmeplejen.

Instruktioner

•Beskyt dig selv. Du og alle andre tilstedeværende sikkerhed bør være din første prioritet før du forsøger at håndtere store tal af stikkende insekter. Bære flere lag af bukser og skjorter, og sikre, at alle områder af huden er dækket. Dække dit ansigt med et tørklæde eller netting, hvis den er tilgængelig. Bære handsker og måske endda en plastik frakke.

•Purchase eller lave din egen hveps-drab spray. Du kan lave din egen spray ved at blande opvaskesæbe (4-5 spsk skal gøre det) i vand. Den resulterende løsning kan blive sat i en sprayflaske, en højtryks vandpistol eller kan fastgøres i en dunk på undersiden af en haveslange.

•Spray Hvepsereden, iblødsætning det helt i så kort et tidsrum som muligt. Watch for hvepse at vende tilbage til reden og spray dem så godt.

•Wait 20-30 minutter for hvepse at dø. Gentag trin 3, hvis det er nødvendigt.

•Knock ned i reden, ved hjælp af en lang-håndteres stick, en skovl eller en kost. Reden i en affaldssæk og Forsegl posen tæt. Bortskaffe posen på normal måde.

Tips & advarsler

  • Hvis du er allergisk overfor hvepsestik, forsøg ikke denne fremgangsmåde.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com