Hvordan man dræber græsset hurtigt

April 19

Hvordan man dræber græsset hurtigt

Der er mange grund til du vil ønsker at dræbe græsset hurtigt. Græsset er måske af en uønsket sort gerne crabgrass. Du kunne også vil helt fjerne usunde græs og starte forfra. Uanset hvad din grund, dræber uønskede græs kan gøres i korte orden med non-selektive ukrudtsmidler. Den aktive ingrediens i non-selektive ukrudtsmidler er glyphosat. Dette kemikalie skal dræbe alle græs i et par dage, ifølge programmet oceanograf landskab havebrug.

Instruktioner

Anvendelse af Non-selektive ukrudtsmidler

•Wait for de hotteste tidspunkt på dagen. Direkte sollys og varme vil gøre de non-selektive ukrudtsmidler mere effektiv.

•Spray alle græsset, som du ønsker at dræbe med de non-selektive ukrudtsmidler. Spray herbicid mod målområdet fra en afstand af mindst to fødder væk. Dette vil forhindre dig i at ånde i nogen skadelige kemikalier.

•Return til græs efter to eller tre dage at se hvis gulfarvning eller bruning er opstået. Græsset er død, hvis det er begyndt at vende disse farver.

•Reapply herbicid til områder med levende græs. De fleste af græs, hvis ikke alle græsset, bør aflives, da non-selektive ukrudtsmidler er kraftfulde og handle hurtigt.

•Wait mindst to uger før genbeplantning nogen nye græs eller planter. Ukrudtsmidlet vil dræbe nogen nye anlæg, hvis det ikke er fuldstændig neutraliseret i jorden. Kemikaliet er neutraliseret af jorden i så lidt som to uger...


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com