Hvordan man dræber lille rød Bugs i baghaven

February 18

Hvordan man dræber lille rød Bugs i baghaven

På samme måde, at rødt lys advare bilister og fodgængere, er farven rød i naturen et advarselssignal til rovdyr. Uanset om det er en instinktiv eller tillært adfærd, knytte dyr rød forårsager smerte eller smager forfærdeligt. Lille rød bugs hele din baghave kan være foruroligende, men nå ikke til bug tåget for hurtigt. Nogle af disse væsner kunne være at hjælpe din have. Korrekt identifikation er afgørende for effektiv behandling beslutninger.

Rødt fløjl mider

Disse lille rød bugs i din baghave måske ikke være fejl på alle. Relateret til edderkopper, røde fløjl mider (Thrombidiidae spp) er mindre end 1/4-inch lang med lyse rødt, Plys forekommende organer. Der er ingen grund til at slippe af med disse væsner. De er uskadelige for dig og dit kæledyr, og de lever af skadedyr insekter, såsom biller, græshopper og plante tragte, der kan være skadelige dine planter.

Kløver mider

Rødkløver mide (Bryobia praetiosa) er ca 1/32-tommer lange og adskiller sig fra andre røde mider på sin lange forreste ben. Kløver mider er fælles plante-fodring baggård og indendørs skadedyr, især efter regn i foråret. For at eliminere disse skadedyr udendørs, bland to spiseskefulde af flydende opvaskemiddel og en gallon vand i en haven sprøjte. Spray over det angrebne område og Gentag som nødvendigt. Forhindre kløver mider bliver et problem indendørs ved at fjerne "mide broer" fra din værftet til din bygning. Disse omfatter planter, landskabspleje stones og plante debris. Løsn jorden i en strimmel op til 24 tommer bredt omkring dit hus. Kløver mider undgå passage dyrket jord.

Høst mider

Hvis du eller dine kæledyr oplever kløende, hævede welts efter at have tilbragt tid i baghaven, kan de lille røde skabninger ansvarlig være høst mider (Trombicula alfreddugesi), også kaldet "chiggers." På 1/64-til 1/20-tommer lange, disse otte-legged skabninger er svære at se. Som voksne er de uskadelige. Men deres seks-legged larver injicere fordøjelsesenzymer i menneskers og dyrs hud, og derefter feed på de berørte celler. Chiggers kan forbliver knyttet til huden i flere dage. Skrub dem ud med varmt, sæbevand vand. For at undgå bid, bære beskyttelsesdragt og insekt frastødende indeholder DEET. For at reducere eller eliminere chiggers i gården, rydde væk børste bunker, beskære buske og klippe græsplæner så tæt på jorden som muligt. Disse metoder bidrage til at reducere jorden fugtighed, betingelsen begunstiget af høsten mider.

Boks ældste Bugs

Boxelder bugs (Boisea trivittata) er mindre end 1/2-inch lang, mørk grå, aflang insekter med tre røde streger på området bag hovedet. Umodne nymfer af boxelder bugs er ofte lyse rødt. Både foder på skygge eller frugt træer og ofte samles på træstammer. Fjerne boxelder bugs med en kraftig spray af vand fra haveslangen. Skiftevis, bruge en våd-tør butik vakuum til at suge op congregating bugs, men sørg for at tilføje en smule vand og et par dråber af flydende opvaskemiddel til vakuum tanken at dræbe bugs og forhindre deres dårlig lugt i fastholdelsen af udstyr.

Rød Bugs

Rød bugs, eller stainers, er rammende opkaldt hemiptera i familien Pyrrhocoridae. Bomuld stainer (Dysdercus suturellus) er den eneste stainer kendt for at være hjemmehørende i USA, og får det navn fra sin vane med at forlade gullige pletter på bomuld frøkapsler, som den lever af dem. En indførte arter, Middelhavet røde bug (Scantius aegyptius), men har for nylig ankom i Californien, hvor det anses for en invasive arter. Første dokumenteret i 2009, er voksen insekter lidt mere end 1/4-inch lang med sorte markeringer på deres røde forewings. Nymfer er en solid, lys rød farve. Stainers er ligeledes-farvet, og kan også findes fodring på baggård frugttræer. Invasive rød bugs samles i store masser og foder på en række planter og frø på jorden. Nogle tyder på, at myrer kan være naturlige rovdyr af rød bugs. For små angreb af rød bugs, vælge eller banke skadedyr i en spand sæbevand. Du kan også bruge små bunker af frø eller frugter som lokkemad for at tiltrække insekter til ét område derefter dræbe dem med sæbevand eller varmt vand. Tanglefoot vil holde stainers fra klatring træer til at angribe frugt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com