Hvordan man dræber orme i en Schefflera

February 7

Hvordan man dræber orme i en Schefflera

Schefflera er en tropisk plante, der oftest dyrkes i hjemmet. Det er også kaldet paraply plante på grund af spoked bladene at hænge lidt. Schefflera er en ideel anlæg til medium-høj lys situationer og kræver temperaturer på 65 til 80 grader Fahrenheit. Anlægget er bytte for skadedyr ligesom enhver stueplante. De ofte kommer med anlægget efter køb og kan være sugende, flyvende eller grave insekter. Orme i indvendige planter er undertiden ikke faktisk orme. De kan være larver af en voksen arter eller bare et tusindben. Orme kan gøre Blandtegning skade og ødelægge udseendet af schefflera.

Instruktioner

•Kør schefflera fra dine andre potteplanter til at forhindre spredning af orme. Find en orm og placere den i et glaskrukke med låg. Tag det til tjenestens county forlængelse eller en planteskole center for identifikation, som vil hjælpe dig med at beslutte, hvordan at slippe af skadedyr.

•Tag schefflera udenfor og spray det med byger af vand til at skylle ud orme. Pick off nogen, der forbliver manuelt og ødelægge dem. Hvis det er for koldt udenfor, sætte anlægget i dit brusebad og skyl den.

•Repot schefflera. Mange orme lever i jorden. Regnorme, røde orme og et par andre er til gavn for planter og jord. Andre kommer om natten eller i dæmpet lys og tygge på bladene. Ompotning anlægget fjerner den jord, der er inficeret med ormene.

•Sæt en systemiske insekticider spike i jorden. Dette udgivelser kemikalier langsomt så plantens rodsystem kan optagelsen dem. Kemikalier rejse op det vaskulære system af anlægget og de fodring mønstre af ormen sikre, at de indtager giften. Systemisk spikes senest en måned eller mere.

•Applicer kurstaki spray, som er en form af Bacillus thuringiensis, som er effektiv mod larver. Det er en naturligt forekommende bakterier, der inficerer orme og dræber dem. Bakterierne er sikker til brug i hjemmet og omkring børn og kæledyr.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com