Hvordan man dræber orme i Zucchini

December 31

Zucchini (Cucurbita pepo) er en sommer squash og populær haveplante. Mens en sund, skadegørerfri zucchini anlægget producerer fem eller flere cylindriske frugter hver vækstsæson, er produktion negativt påvirket af tilstedeværelsen af flere insekter skadedyr, herunder en bred vifte af orme. Ormene er larver af møl, der overvintre i haven snavs eller vandre over i haven når vejret er varmt ankommer. Alle orme kan styres ved hjælp af den korrekte pesticider på det rigtige tidspunkt i vækstperioden.

Instruktioner

•IDENTIFY ormen og skade så du ved hvornår man skal anvende pesticidet. Squash vin Udvisningshamre modne inde plante stænglen når ægget er lagt i bunden af anlægget af et møl. Ormen ligner en 1-tommer lange maddike og er hvid til grå. Bunden af anlægget er beskadiget hvor larverne feeds. Angrebne planter visner alvorligt og kan pludselig dør. Kål loopers er små grønne orme op til 1 tommer lang, som vises overalt på planten i løbet af vækstsæsonen. Skader vises på både blade og blomster. Cutworms skære planterne på jorden plan, som regel om natten. Den brogede cutworm klatrer en ældre plante til foder. De er som regel brun og op til 1 tommer lange. Lage orme foder på blomster og nye blade før indtastning af frugten af planten og forlader en pin mellemstore hul. Ormene er 1/2 tommer lange, tynde, næsten klar i farven og vanskelig at se.

•Carefully læse etiketten på beholderen for pesticider, der indeholder permethrin. Hver type af ormen vil kræve en lidt anderledes dosering.

•Mix pesticid som indeholder permethrin eventuelt efter retninger. Permethrin er oftest tilgængelige som lokkemad eller pulver, men findes også i en koncentreret flydende form.

•Sprinkle permethrin pulver eller pesticider indeholdende permethrin på og omkring bunden af planter om aftenen efter blomster på zucchini anlægget er lukket. De fleste orme er aktive i aften efter solnedgang, når de ikke er så let ses af rovdyr. Det er også gang når blomster er lukket, så bierne ikke er dræbt af applikationen permethrin.

•Gentag som nødvendigt i henhold til anvisningerne på etiketten pesticid indtil kontrol af skadelige orme er etableret.

Tips & advarsler

  • Regelmæssig behandling er kritisk, fordi orme er vanskeligt at kontrollere, når de indtaster frugt og plante stængler. Begynde behandling, så snart den orm eller skader er identificeret.
  • Spinosad kan bruges som en økologisk løsning for orm kontrol.
  • Bruge alle pesticider som anvist.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com