Hvordan man dræber snegle med naturlige ingredienser

March 8

Sneglene er havsnegle, som enten har ingen skaller eller en shell, der er meget lille. Den fælles haven slug vokser overalt mellem 1-2 inches i længde og er brun eller sort i farven. En uvelkommen gæst i mange haver, sneglene forårsage omfattende skader og efterlader et spor af slim som bevis på deres eksistens. Fjerner sneglene naturligvis kan brugen af pesticider, der skader kæledyr og andre nyttige insekter i haven.

Instruktioner

•Slip på et par gummihandsker og afhente hver enkelt agersnegl. Udføre denne handling om natten når sneglene er mere aktive og læg sneglene i en spand saltvand. Dette er muligt hvis du har en mindre slug angreb.

•Sæt flere orange rinds ind i haven første ting om morgenen. Opløfte rinds og kassere dem før mørkets frembrud. Sneglene vil blive tiltrukket af den orange lugt og vil se for at skjule under rinds at undslippe varmen i dag.

•Sprinkle diatoméjord i hele haven. Diatoméjord er fremstillet af mikroskopiske resterne af kiselalger, en encellet planteliv. Sneglene vil kravle over den ujævne diatoméjord, som vil skade og i sidste ende dræbe havsnegle. Bruge landbrugs grade diatoméjord og bære handsker og en maske, når du anvender.

•Fyld en lille metal skål med en blanding af én del gær og to dele honning. Skubbe skålen i en blød plaster på jorden og lad det natten over. Inspicere skålen næste morgen og trække ud en slug lig. Sneglene vil blive tiltrukket af gær lugt og vil drukne i honning.

•Træffe dyr, der vil bytte om sneglene. Slanger, ænder, høns og fugle vil også forbruge snegle i haven.

•Opret en blanding af en del hvid eddike og en del vand i en plastic sprayflaske. Spray de ramte områder med blandingen for at afskrække snegle.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com