Hvordan man drapere en seng med kronen baldakinen Sheers

January 4

En sengehimmel seng forvandler straks dit soveværelse til et mere romantisk rum, der emmer af en følelse af magi og nåde. Hvis du vil tilføje denne effekt til dit værelse, kan du gå ud og købe en baldakin stil seng. Imidlertid er en langt billigere og hurtigere løsning at installere en krone baldakin over din seng. En krone baldakin

henviser til en lang panel af stof, som overlapper ned fra et valanced øverste del, som er i en cirkulær eller krone form.

Instruktioner

•Undersøg metal eller træ kronen baldakinen stykke og vurdere hvordan det tillægger væggen eller loftet. Nogle baldakiner tillægger i loftet over sengen med en krog; andre tillægger væggen bag hovedet af sengen med beslag og skruer.

•Mark det passende sted til metal crown del af baldakin med et stykke kridt. Hvis du hang i loftet over sengen, installere en selvklæbende eller skrue-in krog og hænge det over midten af sengen, 6 til 8 inches fra bagvæggen. Hvis du hænge det fra væg bag sengen, skrue parentes af kronen 3 til 4 fod over sengen i det nøjagtige centrum, ved hjælp af en hånd bore.

•Drape mindst 72 inches af ren og skær, florlet stof direkte omkring kronen af baldakinen, snoede stoffet ind og ud fra omkring cirkulære kronen.

•Juster stof så højre og venstre enderne af stoffet er lige lange. Drapere den højre ende af stoffet rundt om den rigtige seng indlæg. Gør det samme med den venstre ende af stoffet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com