Hvordan man dyrker Acai palmer i Hawaii

July 24

Hvordan man dyrker Acai palmer i Hawaii

I Hawaii, acai palme er betragtes som en invasiv art, en miljømæssig ukrudt og en haven thug (Hawaiian økosystemer i fare). Det er planter som denne, der dræber native Hawaiian planter og fare regnskovene.

Acai palm (Euterpe oleracea) er primært dyrket for sin bær og de sundhedsanprisninger, der er forbundet med dem. Det kan også være dyrket som en prydplante og bladene kan bruges meget som lauhala, hatte, måtter og kurve. Hvis du voksende acai palm i Hawaii for dens bær, være opmærksom på at fra ungt træ til modenhed tager normalt fire år. Træerne kan vokse 30 til 40 fod høj og er hårdfør til USDA zoner 10b til 11.

Instruktioner

• Giv de umodne acai palm nogle beskyttelse mod solen. Filtrerede sollys eller eftermiddag skygge er at foretrække. I modenhed kan træet tåle fuld sol.

•Flood acai træ hvis du har brug at vande den. Dette vil afhænge af en hel del hvor i Hawaii du live. Hvis du bor i Kona, skal du oversvømme acai palme ugentligt eller nok til at holde jorden konsekvent fugtig. Hvis du bor på vindsiden af øerne, eller op Mauka, få du sandsynligvis nok regn hvor du vil kun nødt til at vand hvis vejret bliver især tørre.

•Fertilize acai træet kun hvis der er noget frygtelig galt med din jord. Hvis træet synes at have problemer med, tage en jordprøve til county kooperative forlængelse agent for en analyse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com