Hvordan man dyrker agurker til børn

February 20

Hvordan man dyrker agurker til børn

Plantning en have med dine børn hjælper dem med at lære, hvordan planter vokse og lokker dem til at spise deres grøntsager. Agurker er en af de bedste grøntsager til børn at plante fordi de vokser hurtigt og kræver meget lidt vedligeholdelse, hvilket gør dem perfekt til lille gardners. Friske agurker kan føjes til en salat, spist som en snack eller gjort til pickles for sandwich eller en simpel behandling.

Instruktioner

Plantning agurk frø

•Plant to eller tre agurk frø i en papir pot fyldt med pottemuld og vandet let. Tillad frø til at vokse indendørs indtil de spire og er klar til at blive transplanteret i haven. Papir gryder findes på de fleste lokale havecentre.

•Klart en plads i køkkenhaven til at plante agurkerne der holder ikke en masse vand og får masser af sollys. Bruge en haven rake, Sørg for, at jorden er fri for ukrudt og bland i kompost eller staldgødning til at forbedre kvaliteten af jorden.

•Plant papir gryder direkte ind i haven når agurk planterne har spiret og små blade er begyndt at vokse. For at plante, grave et hul i jorden ca puljens størrelse og placere puljen direkte i jorden. Dække toppen af puljen med et lag af jord.

•Kapacitet agurker dagligt. Regelmæssigt ukrudt i haven. Fjern eventuelle agurk biller, sort og gul biller, der flyver fra plante til plante og feeds på blade, blomster og frugt.

•Pick agurker fra vinstokken når de har vokset til at være mindst 2 inches lang. Forskellige sorter af agurker er bedst til forskellige længder, så sørg for at læse frøposen for at bestemme den bedste længde for din særlige agurker.

Tips & advarsler

  • Plant flere agurk planter mindst 12 inches fra hinanden i haven.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com